Conflictele Sociale

Extras din referat Cum descarc?

Conflictele sociale sunt naturale si necesita aplicarea unor proceduri specifice pentru rezolvarea lor.
Realitatea aparitiei lor are in vedere divergentele ivite in legatura cu punctele de vedere, obiectivele sau interesele diferitilor salariati, ale diferitelor grupuri,ale conducerii intreprinderi etc.
Conflicte individuale
Conflicte la nivelul unei categorii de salariati dintr-un atelier sau dintr-o specialitate profesionala
Conflicte la nivelul intregii intreprinderi
specifice unor anumiti salariati,care privesc strict pe fiecare lucrator in parte. (de exemplu nemultumirea exprimata de un salariat privind suma primita drept remuneratie).
salariati dintr-un atelier sau dintr-o specialitate profesionala(de exemplu in legatura cu modul de repartizare a primelor, ca stimulente financiare)
cuprind ansamblul salariatilor, avand cauze diferite(de exemplu referitoare la procentajul de indexare a salariilor).
apar intre persoane sau compartimente de munca aflate pe acelasi nivel ierarhic, dar pe linii ierarhice diferite(de exemplu conflictul care poate sa apara intre directorul tehnic si directorul economic in legatura cu anumite probleme financiare)


Fisiere in arhiva (1):

  • Conflictele Sociale.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!