Campanie de Relatii Publice in Situatie de Criza - Caile Ferate Romane

Extras din referat Cum descarc?

Caile Ferate din Romania au o istorie de mai bine de 125 de ani. De-a lungul acestora, calea ferata a fost un motor al progresului tehnic si economic al societatii. Inceputul secolului al XIX-lea marcheaza nasterea caii ferate, adevarata aventura tehnica feroviara schimband viata si conditiile existentiale ale locuitorilor planetei. 
Aparitia caii ferate a inlaturat un concurent: tractiunea animalelor, nu dupa mult timp de la primul drum facut de locomotiva cu abur. 
Inevitabil caile ferate vor lupta din greu cu un concurent puternic: transportul auto, pentru a-si mentine importanta transportatorilor. 
La 15 septembrie 1830, s-a deschis in Anglia prima cale ferata din lume, intre Liverpool si Manchester. La 27 octombrie 1831 linia a fost vizitata de tanarul bursier roman Petrache Poenaru (fiind in acelasi timp si primul roman care circula cu trenul), care, in raportul sau oficial, spunea printre altele: "Am facut aceasta calatorie cu un nou mijloc de transport, care este una din minunile industriei secolului...douazeci de trasuri legate unele cu altele, incarcate cu 240 de persoane sunt trase deodata de o singura masina cu aburi...".
Caile Ferate Romane (CFR) este compania nationala de transport feroviar a Romaniei. CFR administreaza infrastructura, transportul de calatori si marfa pe calea ferata din tara. Reteaua este integrata semnificativ cu alte retele feroviare europene, oferind servicii paneuropene de transport de pasageri si marfa. CFR, ca institutie, a fost fondata in 1880, dupa ce prima cale ferata pe teritoriul actual al Romaniei a fost deschisa in 1854.
Astazi, aproximativ 12.000 de oameni circula cu trenul peste tot in tara. Oamenii prefera sa circule cu trenul decat sa mearga cu propriile automobile deoarece ne ofera un cost mai scazut, reduceri pentru studenti, batrani dar si o siguranta calatorilor, avand in vedere multitudinea accidentelor rutiere de astazi. 
Datorita concedierilor masive si a scaderii salariilor realizate in ultima perioada, angajatii CFR au intrat in greva generala in data de 10 ianuarie 2012, blocand traficul feroviar timp de 7 zile, anuland toate calatoriile. In acest fel, oamenii care circulau periodic cu trenul nu au putut beneficia de serviciile CFR si au pierdut increderea in aceste servicii ale CFR. 
Pentru buna desfasurare a serviciilor CFR si a refacerii imaginii de dupa criza, totodata pentru castigarea increderii publicului am organizat o campanie, urmata de o conferinta de presa intitulata ,, Noi oportunitati pentru calatoria ta!" prin care am dorit sa schimbam comportamentul si opiniile oamenilor, atragand atentia asupra noilor beneficii pe care le aducem odata cu aceste schimbari. 
Evenimentul va avea loc in data de 20 ianuarie 2012 la ora 12:00 in sala de conferinte a Palatului Parlamentului din Bucuresti unde vom avea ca invitati directorul CFR, directorul economic CFR, ministrul transporturilor, jurnalisti, reprezentanti ai mass-media si televiziune. Evenimentul va avea loc in cadrul unei conferinte de presa. 
Scopul urmarit este refacerea imaginii si recastigarea increderii publicului care beneficiaza de serviciile CFR.


Fisiere in arhiva (1):

  • Campanie de Relatii Publice in Situatie de Criza - Caile Ferate Romane.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!