Beneficiile salariaților

Extras din referat Cum descarc?

Beneficiile angajatilor includ beneficiile furnizate angajatilor sau persoanelor ce depind de acestia si pot fi achitate prin plati sau prin acordarea de bunuri si servicii efectuate direct angajatilor, persoanelor ce depind de acestia (sot, sotie, copii etc.) sau altor subiecte, cum sant societatile de asigurari.
Beneficiile angajatilor - toate formele de plati (monetare sau nemonetare) efectuate de o intreprindere in schimbul serviciului prestat de angajati.
Beneficii pe termen scurt ale angajatilor - beneficii curente ale angajatilor care vor fi platite  in termen de 12 luni de la sfarsitul perioadei in care angajatii presteaza serviciul in cauza.
Beneficii postangajare - beneficii ale angajatilor care se platesc dupa incetarea contractului de munca.
Beneficii pentru incetarea contractului de munca - beneficii ale angajatilor care se platesc ca rezultat al:
- deciziei intreprinderii de a desface contractul de munca cu un angajat inainte de data normala de pensionare; 
- deciziei angajatului de a accepta in mod voluntar desfacerea contractului de munca in schimbul unor beneficii.
Planuri de compensatii sub forma participatiilor la capitalul propriu - contracte in baza carora o intreprindere ofera compensatii sub forma participatiilor la capitalul propriu pentru unul sau mai multi angajati.
Active detinute de un fond de pensii pe termen lung - active care:
- sunt detinute de un fond separat (din punct de vedere juridic) de intreprinderea raportoare si al carui scop unic este de a plati sau finanta beneficiile angajatilor; 
- sunt disponibile utilizarii numai cu scopul de a plati sau finanta beneficiile angajatilor, dar nu sint disponibile creditorilor intreprinderii raportoare si nu pot fi returnate intreprinderii.
Polita de asigurare restrictiva - polita de asigurare emisa de un asigurator care nu este parte legata a intreprinderii raportoare, daca incasarile aferente politei:
- pot fi utilizate doar pentru a plati sau finanta beneficiile angajatilor in baza unui plan de plati


Fisiere in arhiva (1):

  • Beneficiile Salariatilor.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!