Beiersdorf

Extras din referat Cum descarc?

Beiersdorf este compania care conduce din spate brandurile Nivea, Elastroplast, Atrix si Eucerin.
1882-Farmacistul Carl Paul Beiersdorf infiinteaza compania pe 28 martie.Carl Paul Beiersdorf produce plasturi de gutaperca in laboratorul sau pe baza patentului sau. 
1890:Farmacistul Oscar Troplowitz preia compania.
1893: Prima accord de cooperare internationala este cu compania de comert din SUA- Lehn&Fink. 
1900: Se realizeaza patentul pentru Eucerit, un agent de emulsie. 
Eucerit este baza pentru Eucerin si mai tarziu pentru Nivea. 1906: Prima sucursala in strainatate se infiinteaza la Londra. 1909: Labello este lansat pe piata. Este primul produs de buze lansat intr-un tub. Termenul Labello provine din Latina pentru ''buze frumoase" , astfel: Labeo=buza si bello= frumos. 
1911: Crema Nivea este prima emulsie pe baza de apa in ulei Agentul de emulsie Eucerit este creat din lanolin, din par de oaie si aceasta este cheia proprietatilor unice Nivea. 
1914: Compania are afaceri cu 34 de tari din toata lumea si 42% din vanzari sunt obtinute din exterior.O filiala este infiintata in Austria. 1918: Are loc moartea lui Oscar Troplowitz si partenerul sau Otto Hanns Mankiewicz. 
Unul din handicapurile dezvoltarii produselor Nivea a fost inflatia galopanta din Germania ce a facut la un moment dat ca o cutiuta de crema sa coste nu mai putin de 10 miliarde de marci! 
1922: Willy Jacobsohn devine CEO a noi corporatii. 1924: Mai bine de 500 de oamenii sunt angajati la Hamburg. 1925: NIVEA este relansata in ambalaj albastru. Noul design si comunicarea conduce la o cruciala schimbare pentru brandul Nivea. 1932: Beiersdorf are peste 1400 de personae la aniversarea de 50 de ani . 
1945-1949: Mai multe filiale si mai multe marci in tot mai multe tari, mai ales in USA, Marea Britanie si Franta. 1936: Tesa este introdusa ca brand pentru adeziune la tehnologie. 1950: Beiersdorf inregistreaza venituri record de 30 milioane marci germane.
ph5 Eucerin este lansat pe piata. Aceasta este create pe idea importantei de a asigura o protectie naturala a pieliii si a mentine sanatatea pielii. 1951: Primul sapun deodorant este introdus sub numele de 8x4. Brandul este extins in interiorul produselor de familie intre anii 50 si 60. 1955: Beiersdorf lanseaza crema de maini pe piata sub numele de atrix. 
1960: Un numar mare de filiale si licente extend compania in afacerile internationale in jurul anilor 60. 
1963: A fost lansat laptele de corp Nivea, o formula de emulsie pe baza de apa in ulei pentru orice tip de piele. 1965: 33% din venituri sunt realizate in strainatate. 1972: Beiersdorf are peste 10000 de angajati in toata lumea, indicand dezvoltarea companiei. 
1973: Imaginile din campania de publicitate Only Me" NIVEA ilustreaza cum Nivea asigura toate aspectele de protectie printr-un singur produs.Campania care definea Nivea a fost realizata intre 1970-1980. 1974: Beiersdorf diversifica activitatea si introduce o structura divizionara, avand patru diviziuni:cosmetice, farmacie, medicamente si teas. 1978: Beiersdorf adopta un nou logo al companiei.Initial, designul specifica simbolul companiei si culorile companiei erau aceleiasi peste tot in lume. La acest timp, compania a fost redenumita BDF. 
1980:Veniturile au atins 1 miliard de marci germane pentru prima data 1982: Startul a expansiunii brandului Nivea prin cresterea numarului de sucursale.Introducera Nivea pentru fata in Germania, Austria si Elvetia. 1989: Are locul schimbarea strategiei prin inceperea unui process de reorientare strategica focalizat pe competentia a protectiei pielii , protectia pielii si tehnologie de durata. 
1990:Cumpararea brandului Juvena, dezvoltat de laboratoarele Divapharma, fondat in 1945 la Zurich. 1991: Cumpararea brandului Prairie.. 1992: Lansarea campaniei de reclama a NIVEA's BLUE HARMONY, care are inca success. Se adapteaza spiritual current. 1995: Cumpararea brandului FUTURO. Compania a fost fondata in Ohio, Sua, in 1917 de catre Georg Jungt, un german care producea bandaje la infiintare. Brandul Futuro


Fisiere in arhiva (1):

  • Beiersdorf.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!