Banca Comercială Română (BCR)

Extras din referat Cum descarc?

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 dupa numarul de clienti si banca nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 din Romania pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM - aproape 2.100 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone banking si E-commerce.
1. Depozite in lei : 
- Suma minima de deschidere este 500 RON 
- Moneda in care poti deschide depozitul poate fi: RON. Termen: 1, 3, 6, 12 luni 
- Poti depune oricand sume in valoare de minimum 100 RON. Ca sa-ti fie si mai usor, iti poti alimenta periodic contul de depozit prin plati programate (Standing Order) - 
- Dobanda este fixa si diferentiata pe transe valorice.
PERIOADA DOBANDA IMPOZABILA(PROCENTUAL/VALORIC) VALOAREA IMPOZITULUI VALOAREA DOBANZII EFECTIVE VALOAREA DEPOZITULUI AJUNS LA MATURITATE
1 LUNA 0,10%/ 6 LEI 
3 LUNI 0,45%/ 27 LEI 
12 LUNI 1,05%/ 63 LEI 
2. Depozite in euro:
- Suma minima de deschidere este 200 EUR 
- Moneda in care poti deschide depozitul poate fi: EUR. Termen: 1, 3, 6, 12 luni 
- Poti depune oricand sume in valoare de minimum 100 EUR. Ca sa-ti fie si mai usor, iti poti alimenta periodic contul de depozit prin plati programate (Standing Order) 
- Dobanda este fixa si diferentiata pe transe valorice.
PERIOADA DOBANDA IMPOZABILA(PROCENTUAL/VALORIC) VALOAREA IMPOZITULUI VALOAREA DOBANZII EFECTIVE VALOAREA DEPOZITULUI AJUNS LA MATURITATE
1 LUNA 0,01%/ 0,4 EUR 
3 LUNI 0,01%/ 0,4 EUR 
12 LUNI 0,10%/ 4 EUR 
DEPOZIT LA TERMEN DEPOZIT IN LEI DEPOZIT IN VALUTA
CONSTITUIRE 0 LEI 0 EURO
TAXA DE ADMINISTRARE 0 LEI 0 EURO
COMISION RETRAGERE 0,4% MIN 6 LEI 0,5% MIN 3 EURO
3. Credit de nevoi personale: 
- Beneficiari: persoane fizice, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitatesolicitate de catre banca.
- Destinatia: se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului
- Moneda de acordare: RON, EUR
- Suma:
- minim-700 EUR (sau echivalent RON);
- maxim- 20.000 EUR (sau echivalent RON).
- Termen maxim:
- 10 ani pentru clientii cu istoric BCR;
- 5 ani pentru clientii fara istoric BCR
- Avans:
- nu este necesar.


Fisiere in arhiva (1):

 • Banca Comerciala Romana (BCR).docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!