Avantaje si dezavantaje BPM

Extras din referat Cum descarc?

Introducere:
Operatiunile manuale pentru prelucrarea datelor genereaza deseori erori: intreruperi ale activitatii, dificultati in regasirea datelor stocate in locuri diferite, dificultati de colaborare pentru proiectele comune, dificultati de adaptare la cerintele pietii.
In comparatie cu metodele manuale, BPM reduce aceste probleme, imbunatatind procesele de business printr-o abordare sistematica a acestora. Activitatile BPM au scopul de a transforma procesele de afaceri, bazandu-se pe intretinerea si optimizarea sistemelor, procesele devenind mai eficiente, eficace si care se adapteaza usor intr-un mediu al schimbarilor.
Cuprins:
Pentru stabilirea avantajelor unei implementari BPM, se vor avea in vedere cei mai importanti pasi existenti care contribuie la cresterea productivitatii prin: crearea, automatizarea, gestionarea procesele din cadrul organizatiei.
Unul dintre acestia este transparenta - care presupune comunicarea de catre angajatii firmei a tuturor problemelor care apar in cadrul procesului de afaceri. Astfel se realizeaza un cadru prielnic pentru desfasurarea activitatilor, bazat pe intelegere.
- Imbunatatirea interactiunii departamentale - constituie un alt element important, care presupune eliminarea activitatilor redundante, punerea in comun a resurselor (informatii, documente, etc.), facilitand comunicarea intre departamente, accesul la informatii.
- Cresterea satisfactiei clientilor - prin monitorizarea permanenta a relatiilor cu clientii, se creaza avantajul de a generea anumite rapoarte detaliate, ceea ce-i face pe clienti sa fie mereu informati. BPM creste calitatea si in domeniul productiei prin produsele sau seviciile furnizate de catre organizatie, datorita muncii eficiente depuse de fiecare angajat in parte.


Fisiere in arhiva (1):

  • Avantaje si dezavantaje BPM.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Weske, M. - ,,Business Process Management: Concepts, Languages, Architectures", Editura Springer, Potsdam, 2007
http://www.star-storage.ro/servicii_detalii.asp?ID=139
http://ezinearticles.com/?Business-Process-Management-Advantage&id=3866115


Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!