Analiza SWOT

Extras din referat Cum descarc?

Procesul - cheie folosit in analiza situatiei este analiza SWOT. Aceasta reprezinta o prescurtare de la:
Analiza SWOT (acronim compus din (S) ,,strenghts" - puncte tari, (W) ,,weaknesses" - puncte slabe, (O) ,,opportunities" - oportunitati si (T) ,,threats" - amenintari) urmareste sa evidentieze aspecte legate de mediul intern al firmei si de mediul extern in care aceasta isi desfasoara activitatea.
Punctele forte si punctele slabe se refera la companie si la produsele sale, in timp ce oportunitatile si pericolele sunt considerate, in general, factori externiasupra carora compania dumneavoastra nu are nici un control.
Analiza SWOT implica interegerea si analizarea punctelor forte si a punctelor slabe ale companiei, precum si a pericolelor si a oportunitatilor de pe piata.
Apoi puteti incerca sa va exploatati punctele forte, sa va depasiti punctele slabe, sa profitati de oportunitati si sa va aparati de pericol.
Aceasta este una dintre partile cele mai importante ale procesului de marketing.
In decursul analizei SWOT se pune intrebarile care va vor permite sa decideti in ce masura compania si produsul dumneavoastra vor fi in masura sa duca la indeplinire planul, precum si care vor fi limitarile.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza SWOT.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!