Analiza Strategica a Mediului Concurential

Extras din referat Cum descarc?

S.C. COMPANIA DE PRODUCTIE INTERTAINMENT SA si-a inceput activitatea in noiembrie 1998 avand denumirea de PRO SPORT SA si detinea marca ziarului PRO SPORT. Dupa vanzarea marciii PRO SPORT societatea incepand cu 1 februarie 2003 si-a schimbat obiectul de activitate devenind tipografie. Anul 2003 a reprezentat o cotitura pentru CPI care a operat schimbari in toate departamentele incepand de la produse, investind in echipamente de printing si pre-press, construind reteaua de aprovizionare si desfacere, structura departamentului de marketing si vanzari- toate acestea datorate schimbarii obiectului de activitate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Strategica a Mediului Concurential.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!