Analiza Riscurilor Decizionale - Bog'Art

Cuprins referat Cum descarc?

1. Despre companie
2. Profilul companiei
3. Situatia initiala
4.Solutia
5.Beneficii
6.Decizia potrivita, la timp, de oriunde
7. Microsoft Windows Server System


Extras din referat Cum descarc?

1. Despre companie
BOG'ART, in cei aproape 12 ani de activitate a construit cladiri de birouri, vile, locuinte, banci, hoteluri, restaurante, magazine, statii de metrou, hale si altele. Cifra de afaceri a avut o crestere exponentiala. In 1992, BOG'ART realiza o cifra de afaceri de 1,1 milioane de dolari cu 70 de angajati, in 2002, realiza 24 milioane de dolari, cu 610 angajati, iar in 2003 trecea de 28 milioane de dolari, cu 500 de oameni! Cresterea eficientei din ultimii ani se datoreaza si modernizarii sistemului IT.
Acest lucru a fost posibil si in contextul in care conducerea companiei BOG'ART este deschisa la nou si isi doreste sa aiba permanent un sistem IT la standarde inalte.
2. Profilul companiei
BOG'ART, una dintre primele trei companii de constructii din tara, in cei aproape 12 ani de activitate si-a inmultit cifra de afaceri de aproape 30 de ori, ajungand la 28 milioane USD, in 2003.
3. Situatia initiala
BOG'ART a avut mereu o dotare hardware pusa la punct, deservita de o echipa IT competenta. Dar pana in urma cu doi ani, softurile rezolvau numai probleme punctuale, pe diferitele parti ale business-ului.
O multime de oameni lucrau la situatii felurite, colectau date, le comparau, le modificau, faceau tabele Excel. Ca sa obtina o situatie sintetica in termen scurt dar si corecta, faceau o munca grea si complicata.
Se simtea nevoia unui sistem IT capabil sa prelucreze intr-o maniera completa si complexa, in ansamblul lor, informatiile din diferite departamente: productie, financiar-contabil, achizitie si vanzari, stocuri, mijloace fixe. Se facea totodata simtita nevoia de procesare mai rapida a unui volum mare de date si pentru a reduce unele costuri.
"Volumul de date vehiculate crestea: facturi, clienti, furnizori, tot ce inseamna informatie, de la bonul de santier, la devizul final. Azi , la fiecare doua zile, inregistraam sute de facturi si devize. Iar pentru emiterea fiecarui deviz este folosit un nomenclator care contine 116 mii de repere! Nu mai vorbim de baza de date impresionanta, cu clienti si furnizori. Timpul de raspuns al aplicatiilor incepuse sa devina din ce in ce mai mare, se lucra tot mai greoi cu informatia si poate si de aceea apareau si unele probleme in corectitudinea rezultatelor. Aveam nevoie ca totul sa mearga mai repede, sa nu mai introducem datele de mai multe ori, in mai multe aplicatii." - Alex Carstoiu, Manager IT la BOG'ART.
4. Solutia
Azi, in BOG'ART sunt 9 servere si peste 70 de computere, statii fixe si mobile. Reteaua include 4 locatii fixe - baze de productie si sucursale - si multe alte locatii mobile.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Riscurilor Decizionale - Bog'Art.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!