Analiza pieței fondurilor de investiții în Marea Britanie

Cuprins referat Cum descarc?

1.Introducere 3
2.Fondurile de investitii 3
2.1.Notiuni generale 3
2.2.Functionarea fondurilor de investitii 4
3.Tipuri de fonduri de investitii in Marea Britanie 5
3.1.Fondurile de investitii in Marea Britanie 5
3.1.1.Invesco High Income Fund 5
3.1.2.Invesco Income Fund 7
3.1.3.Invesco Income & Growth Fund 7
3.1.4.Invesco UK Companies Fund 9
3.1.5.UK Growth Fund 9
3.1.6.Invesco UK Smaller Companies Equity Fund 10
3.1.7.Invesco UK Strategic Income Fund 11
3.1.8.Invesco UK Focus Fund 12
3.2.Alte tipuri de fonduri de investitii in Marea Britanie 13
Concluzii 17
Bibliografie 18


Extras din referat Cum descarc?

1.Introducere
Principalele tipuri de fonduri de investitii sunt trusturile unitare si societatile de investitii deschise. Acestea functioneaza, in esenta, in moduri foarte asemanatoare, dar difera in ceea ce priveste structura si modul in care sunt cumparate si vandute. Ca orice alta investitie, fondurile pot scadea, precum si sa-si cresca valoarea. Trebuie sa acceptati ca, daca investiti in ele, riscati sa pierdeti bani, desi, desigur, scopul este de a obtine un profit decent. Dar trebuie sa fii pregatit sa te aliniezi pe termen lung - cel putin cinci ani sau, de preferinta, mai mult.
Cand investiti intr-un fond, banii dvs. si alti investitori sunt combinati impreuna. Un administrator de fonduri achizitioneaza, detine si vinde investitii in numele dvs. Toate fondurile sunt alcatuite dintr-un amestec de investitii - acesta este ceea ce va diversifica sau raspandeste riscul. De exemplu, un fond de actiuni din Regatul Unit este probabil sa detina un numar mare de actiuni dintr-un ansamblu vast de sectoare industriale britanice diferite.
Fondurile constau in mod tipic dintr-un singur tip de activ, de obicei fie actiuni, fie obligatiuni. Unii se specializeaza insa in investitii alternative, cum ar fi proprietatea comerciala.
Dar exista portofolii care au expunere la multe tipuri diferite de active. Fondurile cu active multiple pot de exemplu sa aiba un amestec de actiuni, obligatiuni, bunuri, numerar, produse de baza si alte fonduri.
2.Fondurile de investitii
2.1.Notiuni generale
Termanul de fond acopera o serie de termeni inclusiv fonduri mutuale, colective, intreprinderi de investitii, investitii comune. 
Fondul de investitii se poate defini in mai multe moduri in functie de structura, investitie sau statutul de reglementare. Un fond de investitii este o entitate care alimenteaza banii investitorilor pentru a le oferi un sprijin. De obicei un fond de investitii isi vinde actiunile la dispozitia publicului, investeste veniturile in cea mai mare parte in valori mobiloare pentru a atinge obiectivele de investitii. 
Fondurile de investitii sunt concepute pentru a satisface diverse nevoilor investitorilor:
-  Maximizarea veniturilor (fonduri care platesc foarte mult dividende)
-  Cresterea capitalului
-  Echilibru (combina ambele cresterea capitalului si maximizarea veniturilor)
-  Randament ridicat
-  Pietele geografice (fonduri globale, fonduri de piata)
-  Fonduri de specialitate (sa investeasca in o industrie specifica, marfa sau securitate)
-  Fonduri de specialitate (sa investeasca in o industrie specifica, marfa sau securitate)
2.2.Functionarea fondurilor de investitii
Un fond de investitii este un efort de cooperare intre investitori cu un scop comun. Investitorii isi pescuiesc economiile pentru a achizitiona investitii mai mari decat orice persoana care ar putea achizitiona pe cont propriu. Lucrand ca un grup, de asemenea, reduce riscul fiecarui individ si evita costurile de tranzactionare ridicate, deoarece fondul raspandeste raspunderea la taxe pentru toti investitorii. Atunci cand sunt administrate corect, fondurile de investitii pot oferi o rata de rentabilitate sigura si consistenta. Legea privind societatile de investitii din 1940, impreuna cu Legea privind valori mobiliare din 1933 si Legea bursei privind valori mobiliare din 1934 reglementeaza toate regulile si reglementarile privind fondurile de investitii, ajutand la protejarea investitorilor impotriva potentialelor fraude.
Cu fondurile de investitii, investitorii individuali nu iau decizii cu privire la modul in care ar trebui investite activele unui fond. Ei aleg pur si simplu un fond bazat pe obiective, riscuri, comisioane si alti factori. Un administrator de fonduri supravegheaza fondul si decide ce titluri de valoare ar trebui sa detina, in ce cantitati si cand trebuie cumparate si vandute valorile mobiliare. Un fond de investitii poate avea o baza larga, cum ar fi un fond de indici care urmareste S & P 500 sau poate fi bine concentrat, cum ar fi un ETF care investeste doar in stocuri de tehnologie mica.
Fiecare investitor cumpara un fondul de investitii prin achizitionarea de unitati de fond, ale caror preturi vor varia in functie de obiectivele investitionale ale fondului. Numarul de unitati de fond detinute va determina cota fiecarui investitor din profitul fondului. Un administrator desemnat de fond supravegheaza functionarea fondului de investitii, investind banii colectati in valori mobiliare determinate de regulile si obiectivele convenite de fond.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza pietei fondurilor de investitii in Marea Britanie.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

1. Ovidiu Stoica, Mecanisme si institutii ale pietei de capital. Piete de capital emergente, Editura Economica, Bucuresti, 2002
2. http://www.kmarket.ro/ 
3. http://www.wall-street.ro/ 
4. www.aaf.ro
5. www.despreinvestitii.ro 
6. https://subs.ft.com 
7. https://www.invesco.co.uk
8. http://www.fundslibrary.co.uk


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!