Analiza economica a sc Amochim International sa

Extras din referat Cum descarc?

S.C. Amochim International S.A., al carui actionariat este alcatuit din urmatoarele societati : Alchem si Ameropa din Elvetia, Romferchim si Amonil din Romania, precum si din alte personae fizice si juridice isi are sediul social in Bucuresti, Aleea Negru voda, nr 4, bl. C3A, ap. 12, sc. A, sector 3, avand un punct de lucru in Slobozia, soseaua Calarasi, km. 4. Societatea a fost infiintata la data de 13 decembrie 2005, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J 40/ 3209/2006, codul unic de inregistrare fiscala fiind de CIF 18214945. Este o societate comerciala pe actiuni specializata in domeniul unor produse legate de energiile asa-numite 'verzi' si din surse regenerabile. Initial, obiectivul principal de activitate l-a constituit fabricarea si introducerea pe piata a unui nou produs necesar controlului si limitarii emisiilor de gaze de esapament pentru motoarele diesel de mare capacitate. 
Pentru "AdBlue" grupul tinta de clienti este reprezentat, in principal, de marile firme producatoare de camioane diesel de mare tonaj, de detinatorii de parc auto compus din camioane diesel de mare tonaj si de autobuze cu motoare diesel, de comerciantii si distribuitorii de combustibili Pentru acest produs, piata este in formare si va deveni stabila si consolidata o data cu generalizarea obligativitatii normelor europene EURO IV si EURO V, adica in 2010-2012. Astfel, conform prognozei efectuate de Asociatia Europeana a Constructorilor Auto pentru perioada 2005-2012, se estimeaza o crestere a cererii anuale de ,,AdBlue" in Europa de la 250.000 tone/an in 2006 la 3.750.000 tone /an in 2012. Actualmente, Amochim International comercializeaza un volum important de "AdBlue", adresandu-se direct clientilor-utilizatori finali (posesori de parc auto) din Romania, Bulgaria, Turcia si Republica Moldova. Expansiunea georgrafica a volumului vanzarilor este in continua crestere. Pentru industria din Romania productia de ,,"AdBlue", reprezinta un element de maxima noutate, prevazut si sustinut de legislatia romaneasca in materie, armonizat cu legislatia Uniunii Europene. S.C. Amochim S.A. este membru al Asociatiei Europene de Bioethanol - ,,eBIO" cu sediul la Bruxelles - organ consultativ al Comisiei Europene, precum si al Platformei Biocarburantilor din Romania ,,BIOCARO" si al Asociatiei Biocarburantilor din Romania.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza economica a sc Amochim International sa.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!