Analiza comparativă a conceptelor de capital natural

Extras din referat Cum descarc?

Asa cum nu exista activitate de productie constienta fara cunoasterea si comensurarea trebuintelor pietei, in mod inevitabil nu poate exista activitate productiva - de orice fel ori natura - organizata sau desfasurata, in cadrul firmelor/ organizatilor/societatilor comerciale, in afara dorintei declarate de a obtine profit. In mod cert aceasta dorinta justificata este unul dintre obiectivele oricarei organizatii.
Multe organizatii apreciaza ca odata organizata activitatea de productie sau prestatie, stabilindu-se strategia si demarand activitatea s-a ajuns si la finalul procesului economic. Insa strategia si celelalte etape preparative sunt valoroase numai daca dau rezultatele asteptate. Iar pentru ca acest "final fericit" sa se produca trebuie sa nu se omita activitatile de evaluare si control. Pentru aceasta trebuie sa existe un sistem de monitorizare a intregii activitati, astfel incat sa se poata lua atitudine fie in vedere ameliorarii, corectarii, redresarii, sau pentru a se profita de oportunitatile ivite. Caci controlul constituie un proces care contribuie la indeplinirea eficienta a obiectivelor unei organizatii.1
In ceea ce priveste evaluarea, aceasta cere ca strategia sa continue obiectivele masurabile si sa existe sisteme manageriale de informare care sa ofere garantia ca managerii detin informatiile la zi de care au nevoie in atingerea obiectivelor.
Aceste sisteme trebuie sa includa in domeniul turismului, date interne privind performantele punctului de atractie si informatii externe despre schimbarile din mediul in care punctul de atractie functioneaza. Tocmai de aceea trebuie sa existe mecanisme de control care sa permita actiuni corective daca strategia se indeparteaza de scopurile propuse.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Comparativa a Conceptelor de Capital Natural.pdf

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!