Analiza activității întreprinderii La Fântâna

Previzualizare referat:

Extras din referat:

In prezent, La Fantana este leader pe piata serviciilor de distributie a apei de masa necarbonatate La Fantana, prin sistemul water cooler.

Prezenta sa pe piata marcheaza o noua etapa a evolutie catre un nou mod de a bea apa si se constituie ca raspuns la tendinta companiilor de a se orienta catre noul sistem, modern si eficient, de aprovizionare cu apa.

Apa La Fantana este o apa de masa necarbonatata, perfect echilibrata, ale carei caracteristici microbiologice si fizico-chimice o incadreaza in STAS1342/1991 si o recomanda pentru consumul zilnic necesar hidratarii organismului. In plus nefiind o apa minerala si avand continut scazut de saruri (sub 250mg/l), apa La Fantana poate fi folosita si pentru prepararea ceaiurilor, laptelui praf, cafelei si supelor instant si nu are nici un fel de contra-indicatie in cazul utilizarii ei de catre bolnavii cu afectiuni renale si biliare.

Apa naturala La Fantana este extrasa din complexul acvifer Fratesti al doilea sistem ca marime din tara, de la o adancime de 224m. Straturile de Fratesti sunt localizate sub Campia Romana pornind dinspre albia Neajlovului spre Teleajen.

Dim punct de vedere geologic, straturile sursei se caracterizeaza prin alternanta unor roci granulare cu straturi argilo-marnoase de varsta pleistocena. Aceasta structura confera apei o calitate deosebita. Ajunsa la suprafata, apa trece printr-o statie de tratare ce contine un filtru de dedurizare, un filtru de carbune activ, un filtru mecanic de 1mm, un dispozitiv de sterilizare cu UV si un filtru microbiologic de 0, 4mm. Adancimea sursei si exploatarea acesteia in conditii sanitare de maxima exigenta, fac din La Fantana o apa sigura pentru consumator. Fiind filtrata natural, apa are calitati deosebite fata de cea provenita din rauri.

Toate traseele parcurse de apa, de la extractie pana la imbuteliere, sunt din otel inoxidabil de uz alimentar, asadar nu exista pericolul imbogatirii cu fier, lucru posibil in cazul apei provenite din reteaua orasului.

Produsul apa de masa necarbonatata La Fantana are Avizul sanitar nr. 8831/ 8. 11. 2001 eliberat de Ministerul Sanatatii si Familiei.

Water cooler-ele pe care La Fantana le ofera clientilor combina doua tehnologii: de racire pana la 6 C si respectiv de incalzire pana la 94 C a apei de masa necarbonatata La Fantana asigurand astfel confortul atata al consumatorilor de apa proaspata si rece, precum si pe cel al consumatorilor de ceai, cafea solubila sau supe instant.

Recipient pentru apa calda din otel inoxidabil Dispozitiv de captare a scurgerilor Intrerupator de siguranta pentru apa fierbinte Toate aparatele water cooler sunt prevazute cu filtru de aer. De asemenea ele sunt conforme cu recomandarile EBWA, IBWA si au aprobarea NFS (organism international care avizeaza respectarea recomandarilor de calitate, control si igiena ale EBWA si IBWA). Avantaje Punere rapida in functiune Consum redus de energie consumul nu depaseste 8. 5 10. 5 kwh pe saptamana, adica ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Activitatii Intreprinderii La Fantana
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
1 755 cuvinte
Nr caractere:
11 512 caractere
Marime:
21.45KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
firma, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!