Alvin Tofler - Previziuni si premise

Extras din referat Cum descarc?

Alvin Toffler nascut in 3 octombrie 1928 este un cunoscut scriitor si futurolog american.
Pentru mai mult de patru decenii, Alvin Toffler, a fost una dintre cele mai influente si bine cunoscute voci din domeniul afacerilor si din cel intelectual. Odata cu publicarea primei sale lucrari "Socul viitorului"1970 , Toffler a creat o noua disciplina, futurologia, prin studiul schimbarii si impactul acesteia asupra afacerilor si culturii. Acesta are un deosebit dar pentru definirea fortelor si tendintelor ce ne modeleaza viitorul in economia actuala bazata pe informatii. In afara de "Socul viitorului" si "Al treilea val" 1980, Alvin si Heidi Toffler (sotia si partenera intelectuala a acestuia) au scris si alte carti printre care se numara "Razboi si antirazboi" 1995, "Puterea in miscare" 1990, "Previziuni si premise" si, recent, "Crearea unei noi civilizatii" 1995.
Toffler a consiliat numerosi presedinti, prim-ministri si directori de companii din diverse tari, printre cele mai reprezentative cazuri inscriindu-se Bill Clinton, Casa Alba si Congresul Republican. Lucrarile sale sunt studiate in universitatile din Statele Unite, America Latina, Japonia, Europa. Time magazine l-a descris ca fiind "punctul de referinta pentru toti futurologii".	
Toffler a fost un important consultant pentru comunitatile militare si de spionaj din lume, laureat al Fundatiei McKinsey pentru contributia in literatura si de asemenea co-presedinte onorific al Comitetului American privind Dezvoltarea Fondului Natiunilor Unite pentru Femei. Alvin Toffler detine diplome onorifice in literatura, drept, stinte, si management de la Universitatea Keio din Japonia.
Alvin Toffler a anticipat, cu mult inainte, revolutia computerelor din zilele noastre, precum si cea a clonarii, dar si fragmentarea familiei, televiziunea prin cablu, VCR-urile, satelitii, produsele personalizate, pietele de nisa, agentii virtuali si aparitia "economiei bazate pe cunoastere". 
"Previziuni si premise" se bazeaza pe o serie de interviuri prelungite, propuse initial de South End Press. Aceste convorbiri pornesc de la premisa ca institutiile noastre sociale existente sunt periculos de inadecvate necesitatilor epocii si cetatenilor de azi. Trebuie sa fie transformate - si cat mai curand - daca vrem sa supravietuim vremurilor turbulente care ne asteapta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Alvin Tofler - Previziuni si premise.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!