AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare

Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea S.C. AIG LIFE ASIGURARI ROMANIA S.A.
S.C. AIG LIFE ASIGURARI ROMANIA S.A. infiintata in baza legii nr.31/1990, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/12746/1998, avand codul fiscal 11304080, autorizata de Comisia de Spraveghere a Asigurarilor - Cod Unic: RA-030/10.04.2003, cu sediul in Bucuresti B-dul Lascar Catargiu, Nr. 47-53, sector 1, are ca obiact de activitate incheierea de polite de asigurare de viata si asigurari de persoane aletele decat cele de viata.
Pozitia AIG Life Romania este sustinuta de expertiza principalului sau actionar: Alico - American Life Insurance Company
AMERICAN INTERNATIONAL GROUP a avut contacte indirecte cu clientii sai de pe piata romaneasca inca din anul 1979, cand a devenit reasiguratorul ADAS. Din 1994, Compania a intrat pe piata din Romania, sub numele de AIG Romania, ocupandu-se de riscuri comerciale si industriale. 
Inca de la inceput, AIG Romania si-a stabilit teluri ambitioase, conform cu forta internationala a grupului, fiind prima companie de pe piata care ofera servicii garantate pentru companiile romanesti si obtinand premiul pentru cea mai buna polita a anului 2000.
Activitatea de vanzari de asigurari de viata a inceput in 1998, odata cu infiintarea AIG Life Romania - Divizia Asigurari de Viata in Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea Timisoara si Constanta. In prezent, AIG Life are agentii si puncte de lucru deschise in 13 orase, incluzand Arad, Baia Mare, Pitesti, ploiesti, Galati, Tg. Mures si Satu Mare; sediul central Companiei este la Europe Houde, B-dul Lascar Catargiu, 51-53, Bucuresti.
Printre companiile care au avut incredere in AIG Life se numara Nokia, Procter & Gamble, Coca Cola, Sidex, Marriott, Petrom, Orange, companii respectabile, care sunt recunoscute pentru standardele si calitatea activitatii desfasurate.
AIG Life Romania a sarbatorit la sfarsitul anului trecut 10 ani de activitate in asigurari de viata. 10 ani de crestere si stabilitate. Succesul companiei este construit pe experienta si rezultatele obtinute pe plan local, cat si datorita expertizei aduse la nivel global de actionarul sau, American Life Insurance Company (Alico).
Alico este un lider international in asigurari de viata cu reputatie solida construita in cei peste 85 de ani de cand ofera servicii clientilor din lumea intreaga. Compania se adreseaza persoanelor fizice si juridice cu produse si servicii de asigurari de viata, de accident si sanatate, planuri de pensie si solutii de administrare a portofoliilor de investitii. Printr-o retea extinsa de peste 40.000 de agenti, brokeri si institutii financiare si 11.000 de angajati in 54 de tari, Alico ofera servicii pentru 19 milioane de clienti la nivel mondial. 
Alico are birouri, sucursale si companii afiliate deschise in piete emergente, aflate in dezvoltare sau deja mature din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina. Alico are sediul principal in Wilmington, Delaware si birouri centrale regionale in Tokyo, Paris, Atena, Dubai si Santiago, Chile. 
Infiintata in 1921, Alico si-a construit o reputatie solida prin increderea castigata din partea clientilor, partenerilor si angajatilor transformand compania in una dintre cele mai mari si profitabile organizatii de asigurari de viata din lume.
Prezenta globala, regionala si locala ii ofera un avantaj evident si o intelegere profunda a necesitatilor pietei, a categoriilor de produse si a promovarii adecvate, alaturi de management-ul mijloacelor de distributie.
Inca de la inceput, Alico a respectat un set de principii de control al riscului care i-a oferit o supraveghere riguroasa asupra tehnicilor de pret al produselor, asupra investitiilor si raportarii financiare.
In calitate de actionar, Alico isi sustine angajamentul pentru dezvoltarea operatiunilor in fiecare tara unde este prezenta, in acelasi mod dinamic si profitabil cu care si-a obisnuit clientii si partenerii.
OFERTA AIG LIFE ASIGURARI ROMANIA
Categorii produse 
I. Produse individuale 
o UltraMED 
o ExtraMED 
o Capital Invest 
o Junior Invest 
o Renta Extra 
o Life Extra 
o Capital Extra 
o Junior Extra 
o Life Protect 
o Life Cover Plus 
o Life Support 
o AIG Life Romania - Protector 
II.Produse de grup
Aceasta clasa de asigurari include divizia de Beneficii pentru angajati si relatiile cu institutii financiare. Tot aici sunt incadrate si campaniile de marketing direct organizate de AIG Life.
I.TIPURI DE PRODUSE INDIVIDUALE 
1.UltraMED
Este cel mai complet program de asigurare de sanatate din Romania care ofera sprijin financiar necesar in cazul diagnosticarii cu o afectiune grava, incluzand o vasta acoperire pentru 32 de afectiuni grave.
Stim ca in cazul unor situatii extreme ce pot aparea in viata ta, precum diagnosticarea cu o afectiune grava, ai nevoie imediata de bani pentru a lupta cu boala. Din acest motiv am creat programul de asigurare de sanatate UltraMED. Acesta iti pune la dispozitie o suma de pana la 800.000 lei (in functie de prima platita), bani care te pot ajuta sa ai acces la tratamentul optim.


Fisiere in arhiva (1):

  • AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!