Adidasi

Extras din referat Cum descarc?

Pantoful atletic(sportiv)american este o industrie de13 miliarde $ pe an,care vinde mai mult de 350mil/perechi de pantofi sportivi anual.Deasemeni au devenit o dovada a modei si chiar asista
Forta conducatoare,de design a pantofului atletic nu este doar de performanta
Folosirea pant.atl.in purtarea ocazionala si la moda,joaca un mare rol in formarea de imagine si viitor.
Datorita faptului ca magazinele pt tineri sunt pline cu sfel de produse  s-a inceput studierea comportamentului tinerilor pt alegerea pantofilor.Liceeniilor li s-a cerut chiar sa fie adusi in birourilr fabricilor pt a da sugestii in imaginea cool pt conceperea acestora.
Influenta culturii tinerilor pt pantofii atletici a fost alaturi de mult imp.
Performantasi noua tehnologie a pan.atl.si prin 1961 cand FRED McMURRAY jucand ABSENT-MINDED-PROFESSOR,a adus FLUBBER-ul in pantofii de baschet  inainte ca MICHAEL JORDAN sa-i aduca pe ai sai AIR JORDAN'S pe piata.
Pana in 1970 pantofii sport nu erau emblema unei inalte tehnologii.
Cu rare exceptii,pe la jum .sec al xix-lea pantofii erau croiti cu o singura forma si nu era nici o diferenta intre pantoful stang si cel drept.
Marca KEDS a inceput ca un produs fabricat  de US RUBBER in 1917.
KEDS si mai tarziu CONVERSE  au acaparat o mare parte din US "SNEAKERS MARKET"
KEDS au fost precedati de STRIDE RITE CORPORATION in 1979.
Acum acesti pantofi sunt facuti cu o adaptare foarte buna  la formele variate de picior,cum ar fi diferenta intre piciorul de barbat si cel de femeie,pt alergatorii cu greutate mare si pt micioare mari si late sau inguste.
REEBOK INTERNATIONAL LTD
- PREZENTARE GENERALA - 
Firma REEBOK International Ltd, cu sediul la Stoughton, Massachussets (Reebok) este un lider mondial in proiectarea, fabricarea si distributia incaltamintei de sport, fitness si casual, precum si a echipamentului si a altor accesorii sportive. 
Istoria firmei Reebok incepe in anul 1895 la Bolton, Anglia, continua cu patrunderea in 1979 pe piata Statelor Unite, dupa care la sfirsitul anilor 80 ne confruntam cu o perioada de puternica expansiune mondiala. Reebok este una din cele trei firme, angajate intr-o competitie acerba pentru obtinerea suprematiei


Fisiere in arhiva (1):

  • Adidasi.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!