Valorificarea Energetica a Deseurilor

Extras din referat Cum descarc?

In contextul unei continue cresteri demografice, precum si a limitarii spatiilor destinate depozitarii deseurilor, dintre care doar o mica parte indeplinesc conditiile ce se impun din punct de vedere al protectiei mediului si sanatatii populatiei, managementul deseurilor municipale a devenit o reala problema de mediu nu numai pentru autoritatile guvernamentale locale, dar si la nivel national si global.
Uniunea Europeana a stabilit tinte clare privind reducerea cantitatii de deseuri organice depozitate la gropile de gunoi, cu 65% pana in anul 2014. Unele state europene chiar au interzis complet depozitarea deseurilor organice netratate. Pe de alta parte, promovarea producerii energiei electrice si termice "verzi" din surse regenerabile de energie reprezinta un imperativ al perioadei actuale atat din considerente de protectie a mediului, cat si in vederea cresterii independentei energetice fata de importuri prin diversificarea surselor de aprovizionare cu energie, si nu in ultimul rand din motive economice si sociale


Fisiere in arhiva (1):

  • Valorificarea Energetica a Deseurilor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!