Poluarea

Extras din referat Cum descarc?

Greenlife isi exercita atributiile si competentele in conformitate cu prevederile Legii nr 307/2007 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr 269/2008 privind protectia mediului si ale HG nr.345/2008 privind modificarea structurii si componentei Guvernului precum si ale celorlalte legi si acte normative in domeniu. 
Greenlife are ca scop: 
-Sa sensibilizeze populatia cu privire la riscul poluarii;
-Sa atraga atentia organelor competente;
-Sa deruleze programe in care sa antreneze un segment cat mai insemnat de populatie; 
-Sa emita solutii la problema predilecta de poluare a sec XXI;
-Sa efectueze analize de laborator in mod gratuity la orice sesizare din partea populatiei si aducerea la cunostinta a organelor competente asupra situatiei atunci cand este cazul.
Greenlife organizeaza si efectueaza activitati importante cu scop instructiv,informativ si educational,asigura informarea curenta a populatiei si a autoritatilor locale cu privire la starea si evolutia calitatii mediului ,dezvolta cooperarea cu mass media si publica materiale avand ca scop sensibilizarea opinie publice,angajarea populatiei si a comunitatii locale in sustinerea si aplicarea masurilor privind protectia mediului,conservarea naturii si a diversitatii biologice,recondtructia ecologica a zonelor deteriorate si ameliorarea calitatii vietii in zonele afectate de poluare!
CONTACT: 
Adresa: B-dul Republicii,nr 22,IASI 
Tel:    0332-410228 
Mail:  greenlife@yahoo.com 
Poluarea - un dusman terestru
Stim cu totii ca echilibrul natural al gazelor atmosferice este amenintat de activitatea omului.Multe dintre lucrurile pe care omul le face in mod obisnuit in fiecare zi, duc intr-o masura mai mare sau mai mica la poluarea planetei si a aerului pe care cei 6 miliarde de locuitori il respira in fiecare zi.  
Nu numai oamenii sunt afectati de poluare, ci si animalele si plantele.Datorita neglijentei omului, s-a ajuns la poluare si mii de hectare de paduri au fost distruse, iar animalele ori sunt pe cale de disparitie, ori mor pentru ca nu mai pot respira aerul puternic poluat.Si apoi ce rost ar mai avea aceasta planeta fara frumusetea data de plante si animale, pentru


Fisiere in arhiva (1):

 • Poluarea.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

1.Tutorial FrontPage 2003 
 2.Sub windows sa invatam Word,PowerPoint,FrontPage si          
 Internet.


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!