Oportunitățile carbonului

Extras din referat Cum descarc?

CERCETARE
Co toate ca industria pastei de hartie si hartie este deja un conducator in folosirea tehnologiei si a puterii (CHP) , un studiu a guvernului US indicat de CHP prezinta opor- tunitati pentru imbunatatirea eficienta a energiei in in industria chimica si a pastei de hartie si a hartiei[...].Sunt cam 17.8 GW tehnici potentiale pentru CHP in industria pasteri de hartie si a hartiei.
Sursa:Khrushch, M,et al. 1999 Reducerea Emiterilor de Car bon Potential I Chimicalele US . Raport LBN-43739 Berkeley CA Lawrence Berkeley National Laboratory.
Lemnul s-a bazat pe reducerea emiterilor de gaz
Comparand sistemele de constructii alternative in folosirea lemnului in constructia de casa in Statele Unite s-a estimat o reducere a emiterilor gazului de sera de 9.6 milioane tone de CO2 echivalent pe an. Energia corespunzatoareeste de aproximativ 132 milioane gigajouli pe an. Aceasta figura reprezinta 22% din energie si 27% din emiterile gazului de sera.
Sursa:Upton,et al.2006 Energia si Impactul Sazului de sera.
Cercetare
Deoarece industria lemnului s-a bazat pe energie intensiva si pe biomasa, sunt oportunitati semnificative pentru tehnologie
De exemplu:
- Dezvoltarea biorafinariilor pentru a transforma biomasa padurii in combustibili gazosi si lichizi si alte productii comerciale.
Tehnologia gazificarii transforma biomasa in forma gazoaza care poate fi folosita pentru a produce electricitate mai eficient decat biomasa. Cu succes , poate transforma industria producatoare a padurii de la o putere neta intr-un export net a electricitatii biomasei pentru a fi folosit de societate. Gazificarea are de asemenea potential sa produca transport de combustibili si chimicale.
WBCSD Industria Producatoare a Padurii lucreaza in grup pentru a incuraja partenerii publucului privat , asemenea Platformei Tehnologiei Padurii si Alianta Tehnologica a Agendei US 2020 pentru a ajuta la dezvoltarea tehnologiei folosita in indeplinirea reducerii dramatice a energiei folosita , si a emiterilor gazului de sera.
Industria poate ajuta la furnizare industria lemnului a gasit diferite feluri pentru 
rintr-o crestere importanta de fi- o crestere a prodectivitatii padurii ce v-a pro-
bre pentru folosirea de materiale teja valorile mediului inconjurator a padurilor 
si pentru bioenergie Imbunatatind tehnicile de conducere v-a in-
semna o crestere importanta a biomasei.
ROLUL INDUSTRIEI PRODUCATOARE A PADURII
Industria producatoare a padurii poate sa faca mai multe lucruri pentru a a ajuta societatea prin reducerea energiei folosita si emiterile gazului de sera.
In obligatia eficienta a energiei si folosirea biomasei pentru energie s-a reflectat dupa cum urmeaza:
- Industria pastei de hartie si a hartiei europene prezinta un scop in crestera biomasei folosita pentru 40% din totalul energiei consumate a 56%din 2020.
- Asociatia Americana a Padurii si a Hartiei a luat in calcul reducerea intensitatii gazului din sera ( reducerea emiterilor gazului de sera pe tona de productie). Este o sarcina pentru a cunoaste sau a depasi scopul.
- In Canade sectorul pastei de hartie si hartie au redus emiterile gazului de sera cu 44% intre anii 1990-2005, perioada unde intensitatea emiterilor s-au redus cu 54%
- Asociatia Japoneza a hartiei are un scop in reducerea intensitatii energiei cu 13% si v-a reduce intensitatea emiterilor de CO2 cu 10% in 2010.
Biomasa in crestere este un element central a tuturor acestor comitete.
Membrii companiei WBCSD SFPI au redus intensitatea emiterilor de energie si foloseste energia biomasei in crestere, intensitatea reducerilor de emiteri cu 1 la 4% pe an.
Industria a obligat reciclarea.Aceasta schimbare reflecta reflecta conditiile diferitelor parti in lume. Unele dintre aceste angajamente sunt pentru recapatarea taxelor. Alte angajamente sunt bazate pe utilizarea texelor ( procentajul fibrei recuperata, folosita in noua productie).


Fisiere in arhiva (1):

  • Oportunitatile Carbonului.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!