Apa pe Pamant si pe Marte

Extras din referat Cum descarc?

Simtindu-se in Univers , pamantenii neincetat viata in alte locuri. Cum stelele nu sunt accesibile in mod direct, singurile corpuri ceresti pe care putem cauta raman planetele din sistemul solar.
Din toate planetele ce se rotesc in jurul Soarelui, numai pe una exista sanse sa existe viata si aceasta este planeta Marte.
Dar pentur a gasi viata , trebuie sa gasim toate elementele ce duc la aparitia ei. Unul din elementele fara de care viata nu poate exista este apa instare lichida.
Pe Terra suntem inconjurati in permanenta de apa in tote formele de stare, asta pentru ca conditiile de temperatura si de presiune de pe planeta noastra permit acest lucru.


Fisiere in arhiva (1):

  • Apa pe Pamant si pe Marte.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!