Legalizarea Prostitutiei

Extras din referat Cum descarc?

Din 1989 incoace, subiectul legalizarii prostitutiei reapare periodic in discutie, pe masura ce, cate un parlamentar mai curajos se incumeta sa propuna discutarea lui in Parlament. Pana acum au existat patru astfel de initiative,insa au esuat. 
Inainte de a decide daca sa legalizam sau nu prostitutia, este important sa stim ce este si ce nu este prostitutia. Prostitutia nu este o activitate asemeni oricarei meserii,insa trebuie sa specificam faptul ca este cea mai veche meserie din lume.
Dincolo de pedepse, de dezaprobarea  bisericii si aversiunea publica, vanzarea si cumpararea sexului au fost si vor ramane o constanta a tuturor timpurilor si a tuturor societatilor. Daca lasam la o parte viziunea bisericii si faptul ca aceasta practica este contrara bunelor moravuri , trebuie sa admitem ca meseria cea mai veche din lume nu poate fi eradicata, indiferent cate piedici legale ii vor fi puse.


Fisiere in arhiva (1):

  • Legalizarea Prostitutiei.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!