Interpretarea Directivelor Europene de Catre ANPC

Extras din referat Cum descarc?

Adio promotii de tipul 3 produse + unul gratis
De la 1 februarie sunt interzise promotiile de tip 3 + 1 gratis. Decizia, luata ca urmare a transpunerii unei directive europene, nemultumeste patronatul din industria alimentara - Romalimenta. Reprezentantii patronatului acuza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ca interpreteaza legile incorect. Dincolo de controverse, e cert ca de la 1 februarie magazinele care mai ofera astfel de pot fi amendate cu sume pana la 30.000 de lei.
"Desi directiva si interpretarile date de Comisia Europena nu interzic promotiile de tipul "3+1 gratis", Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor  (ANPC) are o interpretare diferita, solicitind comerciantilor sa opreasca promotiile de tipul "3+1 gratis", ne-a declarat Mihai Visan, presedintele Romalimenta. 
Romalimenta  a anuntat ca se va adresa Comisiei Europene pentru a primi o interpretare care sa tina cont de spiritul directivei si solicita ANPC sa reconsidere aceasta interpretare prin care consumatorul roman


Fisiere in arhiva (1):

  • Interpretarea Directivelor Europene de Catre ANPC.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!