Bugetul Uniunii Europene

Extras din referat Cum descarc?

Cap.1 INTRODUCERE
Tamssa Distribution este deja un nume consacrat pe piata de distributie a produselor cosmetice din Romania si este un partener de incredere atat pentru furnizorii sai, companii de prestigiu din domeniu, cat si pentru parteneri.
Societatea Tamssa Distribution a luat fiinta in anul 1998, prin inregistrarea la Oficiul Registrului Comertului avand Codul Unic de Inregistrare 12600572, numarul de ordine in Registrul Comertului J40 / 393 / 20.01.2000 si functionand ca societate comerciala cu raspundere limitata. 
Sediul societatii este in municipiul Bucuresti, Str. Gabroveni, nr.2, sector 3, Bucuresti
Telefon: (021) 313.80.30.
E-mail: office@tamssa.ro 
Capitalul social subscris si varsat al firmei este de 10000 lei si este in intregime privat. Inca din 1998 firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata al produselor cosmetice si de ingrijire personala. Forta acestei societati consta in dinamismul tineretii sale si in bogata experienta acumulata de-a lungul anilor, prin abordarea unei game largi de produse distribuite. Obiectivul societatii este de a atinge nivelul unei companii de prestigiu international, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte privind calitatea lucrarilor executate. In 2006 Tamssa Distribution avea o cifra de afaceri de 3081103 lei si un profit net pe masura.
Structura organizatorica a fost elaborata astfel incat sa permita indeplinirea strategiei generale a firmei. Acest lucru a fost obtinut prin cateva proceduri:
- "identificarea posturilor cheie si a cerintelor ce au trebuit indeplinite pentru implementarea cu succes a strategiei; 
- "intelegerea modului in care posturile contribuie la realizarea strategiei;
- "determinarea gradului de autonomie a fiecarui post;
- "determinatea modului de coordonare a diferitor posturi.
In esenta, organizarea este un proces de diviziune a muncii, de precizare a responsabilitatii si autoritatii. Se realizeaza in acelasi timp o comunicare cat mai eficienta prin definirea cat mai clara a canalelor de comunicatii.
Organigrama societatii:
Echipa de vanzari este formata din 16 persoane. Depozitul in care lucreaza cei 2 gestionari si cei 2 manipulanti este dotat cu un stivuitor pentru manevrarea mai usoara a marfurilor. Gestionarea marfii presupune urmarirea a cca. 7500 de repere.


Fisiere in arhiva (1):

  • Bugetul Uniunii Europene.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!