Asigurari Internationale

Extras din referat Cum descarc?

1. Roumanie Assurance International S.A., in calitate de Asigurator, acopera, in baza prezentelor conditii de asigurare si in schimbul achitarii de catre Asigurat a primei de asigurare, cheltuielile medicale si/sau de repatriere cauzate de producerea unui risc asigurat.
2. Asigurarea poate fi incheiata numai de persoane fizice, avand domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 80 ani, si care calatoresc in scop turistic sau de afaceri 
3. Asigurarea este valabila numai in afara teritoriului Romaniei, in tara/zona teritoriala mentionata in polita ca destinatie finala, inclusiv pe teritoriul tarilor tranzitate 
II.RISCURI ASIGURATE
4. Socetatea despagubeste numai cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgenta necesar a fi efectuat pe timpul sederii temporare in strainatate, precum si cheltuielile de repatriere care includ transportul sanitar sau repatrierea corpului in caz de deces, ca urmare a unui risc asigurat survenit in perioada de valabilitate a asigurarii, cu exceptia excluderilor mentionate in cap.VIII.
Riscuri asigurate:
-  accident - orice eveniment neasteptat, imprevizibil si violent, independent de vointa Asiguratului si datorat unor factori externi, constituind cauza unei vatamari corporale grave care nu permite continuarea normala a calatoriei ;
-  boala - orice imbolnavire neasteptata si imprevizibila, constatata de o autoritate medicala competenta si care nu permite continuarea normala a calatoriei.
III.SUMA ASIGURATA
5. Suma asigurata, respectiv raspunderea maxima cumulata a R.A.I. pentru perioada asigurata, este mentionata in polita de asigurare. 
6. In cazul urgentelor stomatologice, societatea de asigurare acopera cheltuielile medicale pana la maxim 200 EURO aceasta reprezentand sublimita raspunderii Asiguratorului pentru intreaga perioada de valabilitate a asigurarii pentru acest risc.
7. In cazul in care in polita de asigurare nu este mentionata nici o destinatie finala, sau nu este bifata nici una din sumele asigurate, polita se considera a fi incheiata pentru suma asigurata maxima de 5.000 EURO.
IV.MODUL DE INCHEIERE A ASIGURARII
8. Polita de asigurare medicala se incheie inaintea parasirii teritoriului


Fisiere in arhiva (1):

  • Asigurari Internationale.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!