Asigurări internaționale

Previzualizare referat:

Extras din referat:

1. Roumanie Assurance International S.A., in calitate de Asigurator, acopera, in baza prezentelor conditii de asigurare si in schimbul achitarii de catre Asigurat a primei de asigurare, cheltuielile medicale si/sau de repatriere cauzate de producerea unui risc asigurat.

2. Asigurarea poate fi incheiata numai de persoane fizice, avand domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 80 ani, si care calatoresc in scop turistic sau de afaceri

3. Asigurarea este valabila numai in afara teritoriului Romaniei, in tara/zona teritoriala mentionata in polita ca destinatie finala, inclusiv pe teritoriul tarilor tranzitate

II.RISCURI ASIGURATE

4. Socetatea despagubeste numai cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgenta necesar a fi efectuat pe timpul sederii temporare in strainatate, precum si cheltuielile de repatriere care includ transportul sanitar sau repatrierea corpului in caz de deces, ca urmare a unui risc asigurat survenit in perioada de valabilitate a asigurarii, cu exceptia excluderilor mentionate in cap.VIII.

Riscuri asigurate:

- accident - orice eveniment neasteptat, imprevizibil si violent, independent de vointa Asiguratului si datorat unor factori externi, constituind cauza unei vatamari corporale grave care nu permite continuarea normala a calatoriei ;

- boala - orice imbolnavire neasteptata si imprevizibila, constatata de o autoritate medicala competenta si care nu permite continuarea normala a calatoriei.

III.SUMA ASIGURATA

5. Suma asigurata, respectiv raspunderea maxima cumulata a R.A.I. pentru perioada asigurata, este mentionata in polita de asigurare.

6. In cazul urgentelor stomatologice, societatea de asigurare acopera cheltuielile medicale pana la maxim 200 EURO aceasta reprezentand sublimita raspunderii Asiguratorului pentru intreaga perioada de valabilitate a asigurarii pentru acest risc.

7. In cazul in care in polita de asigurare nu este mentionata nici o destinatie finala, sau nu este bifata nici una din sumele asigurate, polita se considera a fi incheiata pentru suma asigurata maxima de 5.000 EURO.

IV.MODUL DE INCHEIERE A ASIGURARII

8. Polita de asigurare medicala se incheie inaintea parasirii teritoriului

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Asigurari Internationale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
1 055 cuvinte
Nr caractere:
6 640 caractere
Marime:
9.58KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Drept
Tag-uri:
asigurare medicala, valabilitate
Predat:
la facultate
Materie:
Drept
Profesorului:
Daniela Amariutei
Sus!