Taxa auto

Extras din referat Cum descarc?

Autoritatile romane au actionat constant din 2007 si pana in prezent, mentinand norma ilegala in vigoare, ambitionandu-se sa extraga obligatia fiscala si ignorand drepturile propriilor cetateni. Pe planuri restranse, autoritatile au savarsit abuzuri care confera indoiala caracterului de drept al statului roman, situandu-ne in afara Uniunii Europene.
In pofida caracterului ilegal al taxei de poluare autoritatile au conditionat arbitrar inmatricularea autovehiculului de achitarea obligatiei fiscale. Fireste ca datorita circumstantelor din acel moment (urgenta asigurarii unui mijloc de transport pentru deplasarea la locul de munca, necesitatea asigurarii unor conditii decente familiei care obtinea veniturile ca urmare a utilizarii acestui autovehicul) contribuabilul nu a pus la indoiala modalitatea de incasare si nici valoarea taxei de poluare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Taxa auto.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!