Spete Drept Civil

Extras din referat Cum descarc?

La 23 septembrie 1996 Z.A. si fiul sau, Z.N., s-au prezentat la notariat pentru autentificarea contractului de donatie survenit intre cei doi, avand ca obiect o casa si un automobil, mama in calitate de donatoare iar fiul in calitate de donatar. Identificand partile, notarul public a luat consimtamantul acestora privind incheierea actului dedus autentificarii, care, la acea data, nu s-a putut efectua din lipsa taxelor de timbre. O luna mai tarziu, Z.A. a decedat, iar contractul a fost autentificat la 10 decembrie 1996, la acelasi notar. 
Z.T. l-a actionat in judecata pe fratele sau, Z.N., solicitand instantei sa desfiinteze contractul de donatie, cu motivarea ca autentificarea s-a produs dupa decesul donatoarei, astfel incat nu se poate sti cu exactitate daca la data autentificarii Z.A. ar mai fi dorit acest lucru.


Fisiere in arhiva (1):

  • Spete Drept Civil.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!