Actul Constitutiv al Societatii Comerciale

Extras din referat Cum descarc?

ACTUL CONSTITUTIV AL SOCIETATII COMERCIALE
SC. SUPERMETA S.R.L.
Subsemnatii:
Domnul Dascalu Adrian, domiciliat in Suceava ,strada Visinilor ,nr 9, ,judetul Suceava ,nascut la data de 29.04.1970,in localitatea Suceava ,judetul Suceava, fiul lui Petru si a Doinei ,posesor a cartii de identitate seria SV nr 065230,eliberat de politia Suceava , codul numeric personal 1700429445055 , in calitate de asociat.
Doamna Tipa Maria domiciliata in Suceava ,str. Aleea Venus,nr.3 , ,judetul Suceava ,nascuta la data de 20.08.1975, in localitatea Suceava ,judetul Suceava ,fiica lui Ioan si a Elenei , posesoare a cartii de identitate seria SV nr 456321, eliberat de politia Suceava ,codul numeric personal 2750820334512 ,in calitate de asociat.
au convenit sa incheie prezentul Act constitutiv, pentru constituirea unei societati cu raspundere limitata, in conformitate cu dispozitiile Legii 31/1990, ale tuturor prevederilor legale in vigoare aplicabile societatilor comerciale, precum si ale prevederilor prezentului Act constitutiv. CAPITOLUL I : FORMA, DENUMIREA, SEDIUL, DURATA SI OBIECTUL DE ACTIVITATE
1. FORMA JURIDICA A SOCIETATII
Art 1. Societatea este persoana juridica romana constituita in forma societatii cu raspundere limitata.
Art 2. In cazul in care Adunarea Generala va hotari transformarea formei juridice a societatii, aceasta transformare va determina in mod obligatoriu modificarea articolului 1, precum si indeplinirea formalitatilor de autorizare, publicitate, inmatriculare si inregistrare, impuse de lege pentru infiintarea societatii.
2. DENUMIREA SOCIETATII
Art 1. Denumirea societatii este SC. SUPERMETA S.R.L., in conformitate cu dovada privind disponibilitatea firmei.
Art. 2. In toate actele, publicatiile, facturile si orice alte documente emanand de la societate, denumirea societatii va fi urmata de initialele S.R.L., sediul, numarul de inmatriculare in Registrul Comertului si codul fiscal.
3. SEDIUL SOCIETATII
Art. 1. Sediul societatii este in Suceava, strada Traian Vuia , nr 33;
Art. 2. Societatea isi va putea schimba sediul si va putea infiinta sucursale, filiale, puncte de lucru, birouri, reprezentante, agentii oriunde in Romania sau in strainatate numai in urma hotararii Adunarii generale, cu respectarea dispozitiilor legale in vigoare.
Art. 3. Detinerea spatiilor necesare desfasurarii activitatii societatii se va face in oricare formele ingaduite de lege: contract de inchiriere, contract de asociere, contract de vanzare-cumparare, donatie si altele.
4. DURATA SOCIETATII
Art. 1. Durata de functionare a societatii este nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului.
Art. 2. Durata de functionare poate fi micsorata, in conditiile legii, pe baza Adunarii generale a asociatiilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Actul Constitutiv al Societatii Comerciale.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!