Viziunea Personalizata de Implicare a Managementului Financiar Contabil

Extras din referat Cum descarc?

S.C.CLARION SRL are sediul in Municipiul Campina si s-a infiintat in anul 2000,avand ca obiect principal de activitate fabricarea produselor zaharoase si din cacao-desfacere tip cofetarii si patiserii.Societatea are un capital de 775.000 RON,nu prezinta datorii catre Bugetul Statului sau bugetele altor fonduri speciale.
Deasemenea societatea desface produsele sale si catre terti-desfacere cu ridicata.
Principalii furnizori de materii prime  cu care lucreaza firma sunt :SC.VEBO.SRL,SC.PURATOS S.R.L,SC.EXTRAPAN S.A,SC EUROCAS S.R.L.
Principalii clienti ai societatii sunt SC.DELICE INTERNATIONAL S.R.L,SC.REPUBLICA S.R.L-ambele firme avand desfacere in Municipiul Ploiesti.
La data de 01.01.2004 societatea a fuzionat cu firma SC.WHY NOT S.R.L ,firma care desfasura acelasi tip de activitate.In urma fuziunii societatea si-a dublat cifra de afaceri,ajungand de la 725.798 RON (la cat avea inainte de fuziune la 31.12.2003) la 1.799.568 RON, la 31.12.2005, si in acelasi timp si personalul angajat a devenit mai numeros.In prezent societatea are un numar de 70 de angajati ,dintre care 85% este calificat in domeniul patiserie-cofetarie ,fata de 35 de angajati cati avea initial in 2003.Societatea are un numar de 4 asociati,doi ai SC.CLARION SRL si ceilalti 2 de la societatea WHY NOT SLR, cu care a fuzionat.


Fisiere in arhiva (1):

  • Viziunea Personalizata de Implicare a Managementului Financiar Contabil.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!