Sisteme Contabile Comparate

Extras din referat Cum descarc?

Carso Global Telecom a fost fondata in 1996 in Mexic.   Compania a fost creata in urma divizarii Grupo Carso, cu obiectivul de a separa participatiile Grupo Carso detinute in piata mexicana de telecomunicatii.  Operatiunile de companie sunt realizate in principal prin intermediul filialei Telmex.
Compania a fost constituita ca o societate anonima cu capital variabil , identificata prin  inscrierea nr. 107.113 din data de 24 Iunie 1996, sub incheierea notarului public nr. 20 al Districtului Federal. Durata de functionare a societatii este nedeterminata.
Birourile principale ale companiei se afla pe Str. Insurgentes la nr. 3500, piso 5, Edificio Telmex, Colonia Pena Pobre, C.P. 14060, Mexico, D.F. Numarul de telefon al companiei este 52-44-08-02.
Directorul Executiv si Presedintele Consiliului Director este Jaime Chico Pardo.
Companiile (filiere si afilieri) care  fac parte din grupul Carso sunt: 
- TELMEX
- MULTIMEDIA CORPORATIVO, S.A. DE C.V.
- GLOBAL TELECOM LLC
- EMPRESAS Y CONTROLES
- TECHNOLOGY AND INTERNET, LLC
- TECNOLOGY FUND I, LLC
- CENTRO HISTORICO DE LA CIUDAD DE MEXICO
- THE TELEVISTA COMPANY
- TM & MS, LLC
Statistici 
- Carso Global Telecom detine actiuni de $23.81 miliarde. 
- Carso Global Telecom a realizat profituri de $1.05 miliarde in 2006. 
- Carso Global Telecom are ,,in custodie" 75,484 angajati 
Compania s-a constituit cu un capital de 16'649 mii de Pesos, din care, 5'437 mii de Pesos incorporati in capitalul social (cifre la valori istorice).
Compania este o detinatoare de actiuni pura, care nu are angajati si serviciile administrative sunt efectuate de catre o companie afiliata. La 31 decembrie 2006 , cele 71.16% din actiuni cu drept de vot ale Telmex erau direct sau indirect proprietatea companiei. In timp ce compania conduce in forma efectiva filialele sale, la nivelul Consiliului de Administratie acestea opereaza intr-o forma independenta cu administratori proprii.
Operatiunile companiei sunt realizate de fapt prin prisma companiei afiliate 
Telmex. Participatiunea actiunilor in cadrul companiei Telmex  era de 52.69% la sfarsitul anului 2006 din totalul actiunilor puse pe piata (incluzand si actiunile fara drept de vot) , fiind proprietarul de peste 10,645 milioane de actiuni 
Incepand cu 1 aprilie 2001, transpunerea in practica a armonizarii contabile cade in sarcina


Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Contabile Comparate.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!