Raport de Expertiza Contabila

Extras din referat Cum descarc?

Paragraf (I)
Paragraf (II)
In baza numirii de catre Tribulalul Tg.Mures in dosarul nr2891/378/2009,am acceptat misiunea efectuarii unei expertize contabile judiciare pentru, SC GAVRILESCU SRL ,sediul social in TG.MURES,str.Stelelor,nr 130,nr de inregistrare Oficiul Registrului Comertului Mures J/26/1509/1997 , cod fiscal RO 1847259 reprezentata prin Mihaela Albu,director executiv.
Paragraf (III)
Imprejurarile si circumstantele in care a luat nastere litigiul:
- S.C. GAVRILESCU S.R.L Tg.Mures, incepand cu anul 1997 a deschis un magazin specializat in seminte, pesticide, ierbicide, ingrasaminte chimice, etc. in Tg.Mures, Str. Calarasilor,nr.28
In luna februarie 2008, datorita renegocierii nivelului chiriei de catre proprietarul spatiului, reclamanta a renuntat la acest spatiu si a mutat magazinul in Tg.Mures, Str. Stelelor,nr 130 la o distanta de cca 45 metri de prima adresa ; 
- Incepand cu luna martie 2008, SC INDUSTRIAL TRANSPORT SRL, a inchiriat spatiul comercial in care si-a desfasurat activitatea reclamanta, deschizand un magazin specializat pe aceleasi produse (seminte, ierbicide, pesticide, etc).
- S.C. GAVRILESCU S.R.L., in calitate de reclamanta, sustine urmatoarele : 
o A constatat ulterior ca parata - SC INDUSTRILA TRANSPORT SRL, a facut publicitate pentru noul magazin deschis, utilizand traditia, clientela, vadul comercial si numele primului magazin. In acest sens, arata ca parata a dat un anunt publicitar in ziarul local prin care informeaza cititorii ca "MAGAZINUL CEL VECHI SI TRADITIONAL S-A REDESCHIS ...... la preturi mult mai mici "; 
o De asemenea, "nu a fost afisata firma noii societati pe magazinul deschis si a raspandit informatii mincinoase privitoare la reclamanta". 
- In acest context, reclamanta considera ca, SC INDUSTRIAL TRANSPORT SRL a desfasurat acte de comert in conditii de concurenta neloiala, sens in care s-a adresat Instantei de judecata, solicitand obligarea paratei la incetarea actelor de concurenta neloiala si la plata daunelor financiare in cuantum de 100.000 lei.
- In vederea solutionarii actiunii formulate de reclamanta SC GAVRILESCU SRL, in contradictoriu cu parata SC INDUSTRIAL TRANSPORT SRL, Instanta a admis, prin Incheiarea din 15 aprilie 2010, efectuarea unei expertize contabile pe baza obiectivelor stabilite de catre cele doua parti.
Paragraf (IV)
Obiectivele fixate prezentei expertize contabile judiciare sunt:
Obiective stabilite de catre SC GAVRILESCU SRL :
Obiectiv nr.1: In baza evidentei contabile a societatii reclamante sa se stabileasca cifra de afaceri a magazinului reclamantei situat in Tg.Mures, Str. Stelelor, nr.130 in anul 2008 comparand aceasta cu cifra de afaceri a magazinului aceleiasi societati situat in Tg.Mures, str. Calarasilor, nr. 28 in anul 2007.
Obiectiv nr. 2: Sa se estimeze in baza cifrelor de afaceri ale anilor 2005, 2006 si 2007, cifra de afaceri care s-ar fi putut realiza de societate in anul 2008, tinand seama de evolutia vanzarilor din anii anteriori.
Obiectiv 3: Sa se stabileasca valoarea veniturilor nerealizate de societate in anul 2008, in baza coeficientului mediu de adaos comercial practicat.
Obiective stabilite de catre SC INDUSTRIAL TRANSPORT SRL:
Obiectiv 1: Sa se determine in ce masura scaderea vanzarilor in anul 2008 la noul magazin al SC GAVRILESCU SRL cu sediul anterior mentionat a fost influentata de aparitia unei societati concurente in zona?
Obiectiv 2: Sa se determine in ce masura scaderea vanzarilor in anul 2008 la noul magazin al SC GAVRILESCU SRL a fost influentata de mutarea sa intr-un spatiu nou?


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de Expertiza Contabila.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!