Plan de Afaceri - SC Zooprod SA Targu-Jiu

Extras din referat Cum descarc?

I. INTRODUCERE 
S.C. " ZOOPROD " S.A. TARGU JIU
- are sediul social in Romania, municipiul TARGU JIU, str. Izvorului nr. 41;
- este inregistratala Camera de Comert si Industrie - Oficiul Registrului Comertului - Municipiul TARGU JIU cu numarul K4I/3100/ 1991 la data de 25.05.1991; 
- are codul fiscal numarul. R4731041/1991;
- este o societate comerciala pe actiuni (112.000 actiuni nominative in valoare nominala de 10.000 lei fiecare);
- capital social de 1.12.000.000 lei , din care 75 % capital privat. 
- obiect de activitate principal :
- productie in domeniul agriculturii, zootehniei, a industriei alimentare si industrializarea produselor agricole si alimentare;
- import - export de materii prime, materiale, produse agricole 
- comercializarea de orice produse zootehnice, agroalimentare si ndustriale sau manufacturate indigene sau importate, in sistem "en-gross"si "en - detail", prin depozite si si retea de magazine proprii , consignatie si comision;
- amplasament :
Societate detine in patrimoniu active distribuite pe doua amplasamente :
- ferma de taurine ZOOPROD amplasata pe langa terenurile agricole ce asigura baza furajera. Terenul ocupat de incinta fermei este in suprafata de cca. 100.000 mp; 
- magazinul agroalimentar amplasat in cadrul Complexului Comercial di str. Barbu Vacarescu nr. 12, di localitatea TARGU JIU. Are o suprafata utila desfasurata de cca. 500mp.
Baza furajera si pasunatul natural se asigura de terenurile agricole destinate functionarii fermei.Suprafata acestora este de cca. 250 ha si se afla situate in imediata apropiere a fermei.
- Profil si capacitate 
Ferma " ZOOPROD " dispune de 750 locuri in 4 grajduri. De asemenea, ferma este dotata cu toate constructiile si echipamentele auxiliare necesare desfasurarii normale a activitatii.
Tineretul taurin pentru ingrasare este asigurat de la fermele de vaci de lapte din zona, la greutatea de 100 kg/cap si varsta de 6 luni. Valorificarea taurinelor ingrasate se face la abator pentru industrializare sau la export, in viu. 
II.SINTEZA
" Ferma de ingrasat taurine" a fost organizata prin amenajarea si adaptarea capacitatilor construita initial pentru << ferma de vaci de lapte >>. Capacitatea totala a fermei de ingrasat taurine este de 750 locuri in 4 grajduri astfel :
1 grajd perioada I 180 locuri;
1 grajd perioada II 220 locuri;
1 grajd perioada III 220 locuri;
1 grajd perioada IV 130 locuri;
Din cele 750 de locuri existente in cele 4 grajduri, sunt folosite 400 locuri. Pentru folosirea intregii capacitati de productie, societatea nu dispune de sursele financiare necesare, fapt pentru care solicita un credit in valoare de 112.000.000 lei de la B.C.R. TARGU JIU rambursabil intr-un an pentru achizitionarea a 350 bucati tineret taurin. 
Din bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2001 rezulta urmatorii indicatori :


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - SC Zooprod SA Targu-Jiu.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!