Monografii Contabile la SC Regina SRL

Extras din referat Cum descarc?

Denumirea societatii: Sc Regina SRL, persoana juridica romana demunita in actul constitutional.
Sediul social al societatii este in Miercurea-Ciuc, Jud. Harghita, str. Fratiei ,nr. 5, cod postal 537340.
Forma juridica este societate cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc. Societatea cu raspundere limitata se constituie prin contract de societate si statut. Contractul de societate si statutul pot fi incheiate sub forma unui inscris unic, denumit act constitutiv.
Firma Sc. Regina S.R.L a fost infiintata la data 03.01.2000 cu actul constitutiv, conform legii nr 31/1990. La infiintarea firmei capitalul social a firmei era 200 lei, acum e 1000lei datorita majorarii capitalului social. Este inregistrat la Registrul Comertului sub , si are Codul Fiscal 
Durata societatii este nelimitata, incepand de la data inmatricularii in Registrul Comertului, dupa care se dizolva de drept.
Obiectul de activitate dupa codul CAEN este: 5139 - Comert cu ridicata, nespecializat, de produse alimentare, bauturi si tutun
Forta de munca: Intreprinderea are 10 angajati. Are 4 asociati dintre care unul dintre ei este si presedintele Consiliului de Administratie si detine functia de Director General. Sc Regina SRL va putea angaja personal cu contract de munca. Forma de salarizare, care se utilizeaza la fiecare loc de munca , este prevazuta in contractul individual de munca sau contractul colectiv de munca incheiat la nivelul fiecarei unitatii. Salariile acordate personalului constituie pentru titularul de patrimoniu, care efectueaza plata , o cheltuiala de exploatare.
Organizarea si conducerea contabilitatii: Sc Regina SRL organizeaza si conduce contabilitatea de regula in compartiment distinctecondusa de directorul economic. Totodata contabilitatea poate fi organizata si condusa, pe baza de contracte de prestari de servicii, si de persoane juridice autorizate sau de persoane fizice care au calitatea de expert contabil sau contabil autorizat. Conducerea finaciar contabila este asigurata de un contabil sef absolvent al Academiei de Studii Economice, expert contabil si membru al CECCAR si de 1 persoana contabil autorizat ,avand studiu mediu de asemenea membru CECCAR. 
Persoanele care raspund de organizarea si conducerea contabilitatii trebuie sa asigure conditii necesare pentru:
- intocmirea documentelor justificative privind operatiunile economice;
- organizarea si conducerea corecta si la zi a contabilitatii;
- organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de activ si pasiv;
- respectarea regulilor de intocmire a situatiei financiare anuale si depunerea la termen a acestora la organele in drept;
- pastrarea documentelor justificative, a registrelor si situatiei financiare anuale;
Principale obiective ale Sc Regina SRL: extinderea activitatii, majorarea capitalului, obtinerea profit, maximalizarea incasarilor.
Maximalizarea incasarilor:
- Lansarea de oferte speciale, lichidari de stocuri, reducerea preturilor;
- Rezultatul: cresterea incasarilor;


Fisiere in arhiva (1):

  • Monografii Contabile la SC Regina SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!