Dosar de practică contabilitate - MDM Financial Group SRL

Extras din referat Cum descarc?

Dosarul de practica va contine:
1. Adeverinta de practica semnata si parafata de unitatea unde s-a desfasurat stagiul de practica
2. Prezentarea unitatii patrimoniale
3. Operatii privind trezoreria
4. Operatii privind stocurile
5. Operatii privind imobilizarile
6. Operatii privind salariile
7. Operatii privind cheltuielile si veniturile din exploatare si financiare 
8. Contabilitatea operatiilor de capital 
9. Balanta de verificare si Cartea Mare pentru conturile: Furnizori, Disponibil, Rezultatul exercitiului 
1.DESCRIEREA UNITATII la care am facut stagiul de practica
Firma MDM Financial Group SRL a fost infintata in anul 1993 cu un capital social la infintare de 2000 lei , este formata dintr- un grup de firme de audit financiar, contabilitate si consultanta, membre a Camerei Auditorilor Financiari din Romania si a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Are sediul in Cluj-Napoca unde are si punct de lucru pe strada Navodari nr. 4 jud Cluj fiind inregistrata la Registrul Comertului Cluj sub numarul J12/877/1999, Cod unic de inregistrare RO4617301 , inregistrare facuta in baza actului constitutiv si a sentintei judecatoresti. Societatea isi satisfice necesitatile financiare la banca BRD Ag. Titulescu, Cluj Napoca. MDM Group are o experienta de 20 ani in activitatea de contabilitate, consultanta, audit si expertiza contabila, fiind unul din cele mai mari grupuri de firme din judetul Cluj, in acest domeniu. MDM Group a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008 si aplica acest sistem in mod eficace in intreaga sa activitate.
DESCRIEREA UNITATII LA SOCIETATEA PE CARE IMI FAC DOSARUL
SC CARMIC IMPEX SRL a fost infintata in anul 1994 ,specializata in prepararea carnei in diferite produse , este firma platitoare de tva din anul 1997 , are sediul social in Cluj-Napoca , Jud Cluj . Punct de lucru: Strada Dambovitei nr. 5 , fiind inregistrata la Registrul Comertului Cluj cu Nr. de inregistrare J12/ 4578/ 1994, cod unic de inregistrare RO6839002, . Firma urmareste sa vina in intampinarea consumatorilor, anticipandu-le asteptarile prin diversificarea ofertei de produse, serviciile de distributie, dar mai ales calitatea produselor sale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Dosar de Practica Contabilitate - MDM Financial Group SRL.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!