CPA Australia

Cuprins referat Cum descarc?

1.Certified Practising Accountant Australia 3
1.1.Istorie 3
1.2.Ce este un Contabil Practician Autorizat? 4
1.3.Viziunea si misiunea Organismului Contabililor Practicieni Autorizati din Australia 4
2.Organizatiile afiliate 5
2.1.Universitati afiliate 5
3.Acorduri de recunoastere reciproca 6
4.Admiterea in cadrul CPA Australia 6
4.1.Nivelul de fundatie 6
4.2.Nivelul profesional 7
5.Motive pentru a deveni un Contabil Practician Autorizat 7
Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

1. Certified Practising Accountant Australia
1.1. Istorie
CPA Australia este unul dintre cele trei organisme profesionale de contabilitate din Australia, celelalte fiind: Institutul National al Contabililor si Institutul Contabililor Autorizati din Australia . CPA este un acronim pentru Certified Practising Accountant, spre deosebire de Statele Unite ale Americii (si alte tari), care utilizeaza denumirea de Certified Public Accountant. CPA Australia este un organism de contabilitate dezvoltat la nivel mondial, avand 129.000 membri in: Australia, Europa, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Malaysia, Noua Zeelanda, Singapore si Vietnam. Numele CPA Australia dateaza din aprilie 2000. Inainte de aceasta, societatea a fost cunoscuta sub numele de Societatea de Contabili Practicieni Autorizati din Australia inca din luna iulie 1990. Principalele organisme predecesoare ale societatii CPA sunt: ? Incorporated Institute of Accountants, 1886 ( din 1921 si-a schimbat denumirea in Commonwealth Institute of Accountants) ? Federal Institute of Accountants, 1894 ? Association of Accountants of Australia, 1910 ? Australian Institute of Cost Accountants, 1925 In 1952, Institutul Commonwealth-ului si Institutul Federal al Contabililor au fuzionat pentru a forma Societatea de Contabili Practicieni Autorizati din Australia. Aceasta Asociatie a Contabililor din Australia a fuzionat cu societatea cativa ani mai tarziu, urmata de Australian Institute of Cost Accountants in 1966. 
1.2. Ce este un Contabil Practician Autorizat?
Un Contabil Practician Autorizat este un profesionist financiar, contabil cu o calificare specifica. Dobandirea titlului de Contabil Practician Autorizat este un semn de inalta competenta profesionala, care indica detinerea unor cunostinte profunde si de calitate in contabilitate. Desemnarea este recunoscuta de catre angajatori si de membri. Aceasta ofera membrilor societatii o calificare postuniversitara recunoscuta la nivel international, precum si posibilitatea finalizarii unui training de specialitate si dezvoltarii profesionale continue. Pentru a utiliza denumirea de Contabil Practician Autorizat, un membru trebuie sa: ? detina o diploma de licenta acreditata de catre CPA Australia ? parcurga complet Programul CPA, un program cuprinzator de studii postuniversitare ? dobandeasca trei ani de experienta in domeniul Finante, Contabilitate sau Afaceri ? parcurga activitatile de training in fiecare an ? respecte codul strict de conduita stabilit de CPA Australia Pentru a oferi servicii publice de contabilitate, un Contabil Practician Autorizat trebuie sa completeze, de asemenea, Programul Practic CPA, care presupune invatarea la distanta si, de asemenea, trebuie sa detina un Certificat de Practicare Publica, in conformitate cu legea CPA Australia. 
1.3. Viziunea si misiunea Organismului Contabililor Practicieni Autorizati din Australia
Prezenta internationala a CPA Australia continua sa creasca in ceea ce priveste reprezentarea in organisme internationale si influenta asupra profesiei la nivel global. In zonele de raportare financiara, impozitarea si guvernarea corporativa, CPA este lider in Australia si la nivel international. 
CPA Australia se concentreaza pe: ? operarea ca o organizatie de marca la nivel global ? incheierea de acorduri cu angajatorii ? mentinerea CPA Australia ca un concurrent si mai puternic pe piata globala .


Fisiere in arhiva (1):

  • CPA Australia.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!