Contabilitatea Unei Firme

Cuprins referat Cum descarc?

01.CAPITOLUL 1	AFACEREA				
1.1. FIRMA									         1.2. DOMENIUL DE ACTIVITATE
1.3. OBIECTIVE
02.CAPITOLUL 2	PIATA
2.1. ANALIZA CLIENTILOR
2.2. PRODUSELE FIRMEI
2.3. SEGMENTAREA PIETEI
2.4. ANALIZA CONCURENTEI
03.CAPITOLUL 3	CONDUCEREA
3.1. ORGANIZAREA
3.2. CONDUCEREA
3.3. PERSONAL
04.CAPITOLUL 4	FINANTE
4.1. VENITURI SI CHELTUIELI
4.2. SURSE SI UTILIZAREA FONDULUI
4.3. PREVIZIUNI FINANCIARE


Extras din referat Cum descarc?

SC GAZCOM SRL a fost infiintata in anul 2002,conform Legii 31/1990,este inregistrata la Registrul Camerei de Comert sub nr.J34 / 1234 / 2002,are codul fiscal R 1234567 si are sediul in Alexandria.
Capitalul social al societatii este de 10.000.000 lei.
Societatea are un numar de 5 asociati dintre care unul dintre ei este si presedintele consiliului de administratie si detine functia de director general.
Societatea are ca obiect de activitate prestari servicii catre populatie si anume desfacerea gazului lichefiat tip butelie aragaz pe teritoriul judetului Teleorman.
In judetul Teleorman societatea are la data de 31.12.2003 un numar de 250 centre de desfacere  a buteliilor de aragaz desfasurate astfel:
- in Alexandria 20 centre;
- in localitatile rurale 230 centre.
In localitatile rurale centrele sunt impartite astfel incat pentru fiecare comuna sa existe cel putin 3 centre de desfacere (la o populatie de aproximativ de 5.000 locuitori per comuna) iar pentru sate cel putin un centru in functie de numarul de locuitori ai acestora.
Societatea are incheiat un contract de comisionar cu SNP PECO prin care aceasta asigura necesarul de butelii,necesar care se realizeaza la comanda comisionarului.
Cheltuielie necesare aprovizionarii comisionarului sunt suportate de catre furnizor iar cheltuielile privind aprovizionarea centrelor din Alexandria si din judet sunt asigurate de catre comisionar.
Pentru aceasta activitate SC GAZCOM SRL primeste un comision de 30.000 lei pentru fiecare butelie aragaz vanduta,comision din care societatea isi asigura cheltuielile efectuate pentru buna desfasurare a acestei activitati.
-	2 - 
1.2. DOMENIUL DE ACTIVITATE
Activitate SC GAZCOM SRL este afectata intr-o masura mai mica sau mai mare de o serie de factori si anume:
a)	Factori juridici
Buna desfasurare a activitatii societatii este afectata de legile si normele de aplicare a acestora aparute in decursul anului cu privire la autorizarea punctelor de lucru (centrelor) in ceea ce priveste securitatea din punct de vedere al PSI.
Pentru aceste autorizatii societatea tebuie sa investeasca un capital insemnat in vederea obtinerii acestora pentru nu a fi nevoita sa renunte la o parte din centre,centre care aduc un profit insemnat societatii.
La acesta se mai adauga si fructuatiile de curs valutar ce duce la modificari frecvente a pretului de productie a buteliei de aragaz si de asemenea si a pretului de desfacere catre populatie.
b)	Factori tehnici si tehnologici 
Societatea are in dotare un numar insuficient de utilaje si echipamente necesare desfasurari activitatii si anume mijloace de transport specifice acestui tip de activitate ( dotari cu stelaje si remorci speciale pentru transportul acestora).
De asemenea in anumite perioade ale anului cand activitatea ajunge la parametri maximi societatea este obligata sa mareasca numarul de personal angajat pentru a asigura o fluenta benefica societatii.
c)	Alti factori
Societatea se mai confrunta in decursul anului si cu factori naturali in special in anotimpul de iarna cat si in perioadele ploioase cand drumuri,in special cele rurale,sunt de cele mai multe ori inpracticabile ducand la diminuarea ritmului de apriovizionare al centrelor si implicit la diminuarea profiturilor societatii.
-	3 - 
1.2.	OBIECTIVELE 
Principalele obiective ale societatii sunt:
01.In primul rand extinderea activitatii , infiintarea de noi centre care sa asigure necesarul de butelii de aragaz si in celelalte orase ale judetului si anume:
- in Rosiori de Vede infiintarea


Fisiere in arhiva (1):

  • Contabilitatea Unei Firme
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!