Contabilitatea Marfurilor - SC Micro 2 SRL

Extras din referat Cum descarc?

Capitolul I
Scurt istoric al S.C. MICRO 2 S.R.L.
Sub numele generic de S.C MICRO 2 S.R.L. , societatea a luat fiinta in anul 2003 in urma hotararii judecatoresti din data de 24.01.2003 fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J20/73/24012003, cod unic de inregistrare 15155356 si capital social de 2000000 lei (200 lei noi). Numarul total de parti sociale este 4, valoarea unei parti sociale fiind de 500000 (50 lei noi)
Are ca asociati pe Zamfir Octavian si Zamfir Dorina, fiecare dintre acestia detinand 50% din capitalul social, 2 parti sociale si cota de participare la beneficii/ pierderi de 50%.
Majorarea sau reducerea capitalului social se face in limita prevederilor legale, mentionandu-se clar motivul majorarii sau reducerii. In cazul reducerii trebuie sa se respecte limita minima a capitalului social.
Forma juridica: Soietate cu raspundere limitata, persoana juridica romana.
Denumire: MICRO 2 S.R.L.
Sediul social: Vulcan, Str. Traian, nr. 2, bl. 2, sc. 2, ap. 1, Conform extrasului de carte funciara cu nr. 9 din data de 06.01.2003. Societatea va putea deschide in functie de necesitati si prin decizia asociatilor, filiale, sucursale, fara personalitate juridica, alte sedii secundare: agentii reprezentante sau alte asemenea sedii sin alte localitati din tara sau din strainatate, cu respectarea prevederilor legale.
Obiectul de activitate: Domeniul principal: 47.1 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate. Activitate principala: 47.11 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.
Administratori (1) : Zamfir Octavian, asociat, avand drepturi depline de administrare si reprezentare in raporturile juridice cu tertii.
Durata societatii: nelimitata, incepand de la data inmatricularii in Registrul Comertului.
Modul de dizolvare si lichidare:
Dizolvarea are loc intr-una din urmatoarele situatii: 
- imposibilitatea realizarii obiectului de activitate
- deschiderea procedurii lichidarii judiciare
- declararea nulitatii societatii
- in orice situatie prin decizia asociatilor
- declararea asociatilor in stare de incapacitate
- prin hotararea Tribunalului la cererea Camerei de Comert si Industrie teritoriale sau a oricarei persoane interesate in cazurile in care:
- societatea nu a depus timp de 3 ani consecutiv biloantul contabil sau alte acte care potrivit legii se depun Oficiul Registrului Comertului
- societatea si-a incetat activitatea sau nu are sediul cunoscut ori asociatul unic a disparut sau nu are domiciliul ori resedinta cunoscuta, in cazul in care societatea nu a fost in inactivitate temporara (cel mult 3 ani) anuntat organelor fiscale si inscrisa in Registrul Comertului
- fuziunea sau divizarea societatii
In caz de dizolvare, societatea va fi lichidata de catre lichidatori(persoane fizice sau juridice), numiti de catre asociati sau de catre instanta, potrivit legii.
Lichidarea societatii trebuie terminata in cel mult 3 ani de la data dizolvarii. Lichidatorii trebuie sa ceara apoi radierea societatii din Registrul Comertului.
Litigiile societatii cu persoane juridice sau fizice romane sunt de competenta instantelor judecatoresti romane. Litigiile nascute din raporturile contractuale ale societatii vor fi solutionate pe cale amiabila sau de catre Arbitrajul Camerei de Comert si Industrie a Judetului Hunedoara. Litigiile cu personalul roman angajat la societate se solutioneaza in conformitate cu legislatia muncii din Romania.


Fisiere in arhiva (1):

  • Contabilitatea Marfurilor - SC Micro 2 SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!