Caiet Practica la SC Medicover Rombel SRL

Extras din referat Cum descarc?

CAPITOLUL I
PREZENTAREA SC MEDICOVER ROMBEL SRL - SYNEVO
Societatea Medicover Rombel s-a infiintat in anul 1995 prin a oferi in Romania servicii de laborator la standarde de calitate internationale. S-a continuat prin diversificarea si extinderea gamei de investigatii de laborator. In mod firesc a urmat intinderea teritoriala care in 2003 a depasit granitele tarii. Conceptul de succes dezvoltat de firma in Romania a fost aplicat apoi si in Polonia. A devenit atat de specializata incat a simtit nevoia ca identitatea sa o arate. S-a considerat sinergia conceptul iar evolutia forta care propulseaza. Astfel, a aparut SYNEVO, numele care leaga cele doua elemente ce caracterizeaza aceasta societate.
In cifre, lucrurile stau astfel:
- SYNEVO este lider pe piata fiind prezent cu 9 laboratoare in Bucuresti si in judetele Constanta, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Suceava. 
- SYNEVO ofera peste 270 de investigatii diferite de laborator incepand cu hematologie, chimie, microbiologie, imunologie pana la alergologie si biologie moleculara. 
80 de centre si laboratoare medicale private colaboreaza cu SYNEVO. Zilnic, in laboratoarele SYNEVO trec pragul peste 2.000 de pacienti, efectuandu-se in medie 13.200 de teste. 
- SYNEVO participa la 4 programe internationale de control de calitate: RIQAS - Marea Britanie, UK NEQAS - Marea Britanie, LABQUALITY - Finlanda si INSTAND - Germania. 
- SYNEVO este divizia de servicii medicale de laborator a grupului Medicover.
Misiune
Synevo isi doreste ca prin tot ceea ce face sa contribuie la evolutia serviciilor medicale de laborator adaugand valoare actului medical.
Viziune
Societatea si-a propus sa fie lider in domeniul serviciilor medicale de laborator pe piata Europei Centrale si de Sud Est. Asta pentru ca se bazeaza pe medici ca fiind cei mai importanti parteneri. Lucrand indeaproape se poate creste calitatea actului medical si se poat contribui la pastrarea celei mai bune stari de sanatate pentru clientii firmei.Implicarea si dorinta de a fi aproape de cei din comunitatea in care ne desfasuram activitatea. 
ISTORIC
1995 - Apare pe piata serviciilor de laborator din Romania firma Rombel.
1997 Oct. - Grupul Medicover intra in Romania prin preluarea Rombel cu cele doua laboratoare din Bucuresti si Cluj. Se infiinteaza compania Medicover Rombel SRL
1999 Oct. - Se obtine certificatului de calitate ISO 9002 din partea RENAR pentru laboratorul din Bucuresti.
1999 Feb. - Se deschide Laboratorul Medicover Rombel din Constanta, o investitie de 200.000 USD. 
1999 Nov. - Se deschide Laboratorul Medicover Rombel din Medgidia, aflat in incinta Spitalului Municipal, o investitie de 150.000 USD. 
2000 Feb. - Se deschide Laboratorul Medicover Rombel din Satu Mare
2000 Iul. - Sept. Se inaugureaza Centrul Medical Medicover Grozovici, o investitie medicala de 1.000.000 USD in aparatura si dotari de ultima generatie care va gazdui si Laboratorul Medicover Rombel. 
2001 Feb.Actiunile Medicover sunt cotate la Bursa de valori din Stockholm.
2001 Mai - Incepe participarea la programul international de control extern de calitate RIQAS (Randox International Quality Assesment Scheme din Marea Britanie) pentru biochimie si hematologie, program destinat calitatii rezultatelor de laborator.
Grupul Medicover achizitioneaza in Polonia laboratoarele Nova Medical Polska de la firma Capio
2003 Oct.- Activitatea se divide in doua domenii: abonamente de servicii medicale oferite de Medicover SRL, nou infiintata, si servicii medicale de laborator disponibile in laboratoarele Medicover Rombel
2004 Mai - Medicover Rombel devine marca Synevo, o identitate bine definita, urmare a procesului de specializare pe segmentul serviciilor de laboratorSe anunta lansarea, in premiera in Romania, a serviciului de accesare a rezultatelor analizelor de laborator de catre medici, direct de pe site-ul oficial al companiei www.synevo.ro.
2004 Mai - Se inaugureaza laboratorul Synevo din Spitalul Judetean Suceava - primul din cele trei laboratoare preluate prin castigarea licitatiei de externalizare. 
2004 Nov.- Se finalizeaza proiectul intrajudetean Suceava prin inaugurea laboratoarelor din Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc si Spitalul Municipal Radauti. Investitia totala in proiectul Suceava depaseste 30 miliarde lei.
2005 Iun. - Servicii de laborator din Polonia se reunesc sub aceeasi identitate - Synevo. Synevo Polonia include cele trei retele de laboratorare achizitionate de Medicover Holding in ultimii doi ani - Nova Medical Polska, Analco Laboratory Diagnostics Center si unul din cele mai importante laboratoare din vestul Poloniei, Euro Lab Wroclaw.
iunie 2006 - Se inaugureaza laboratorul Synevo din Timisoara
iulie 2006 - Un nou laborator Synevo in Iasi
Inca din anul 1999 Synevo a obtinut certificatul ISO 9002 (17.025) care garanteaza standardul de calitate al analizelor oferite. 
Synevo este singura companie de servicii medicale de laborator din Romania care participa la trei programe internationale de control de calitate: RANDOX Anglia,


Fisiere in arhiva (8):

 • Caiet Practica la SC Medicover Rombel SRL
  • ADEVERINTA.doc
  • CAPITOLUL II - Cadrul organizatoric.doc
  • Capitolul III - bilant initial.xls
  • Capitolul III - restu.xls
  • coperta.doc
  • descriere societate.doc
  • ISTORIC.doc
  • Organigrama.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!