Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL

Referat
6/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 8 fișiere: doc, xls
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2992
Mărime: 78.80KB (arhivat)
Publicat de: Nechifor Antal
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Mihai Irimia

Extras din referat

CAPITOLUL I

PREZENTAREA SC MEDICOVER ROMBEL SRL – SYNEVO

Societatea Medicover Rombel s-a înfiintat în anul 1995 prin a oferi în România servicii de laborator la standarde de calitate internationale. S-a continuat prin diversificarea si extinderea gamei de investigatii de laborator. În mod firesc a urmat întinderea teritoriala care în 2003 a depasit granitele tarii. Conceptul de succes dezvoltat de firma în România a fost aplicat apoi si în Polonia. A devenit atât de specializata încât a simtit nevoia ca identitatea sa o arate. S-a considerat sinergia conceptul iar evolutia forta care propulseaza. Astfel, a aparut SYNEVO, numele care leaga cele doua elemente ce caracterizeaza aceasta societate.

În cifre, lucrurile stau astfel:

- SYNEVO este lider pe piata fiind prezent cu 9 laboratoare în Bucuresti si în judetele Constanta, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Suceava.

- SYNEVO ofera peste 270 de investigatii diferite de laborator începând cu hematologie, chimie, microbiologie, imunologie pâna la alergologie si biologie moleculara.

80 de centre si laboratoare medicale private colaboreaza cu SYNEVO. Zilnic, în laboratoarele SYNEVO trec pragul peste 2.000 de pacienti, efectuându-se în medie 13.200 de teste.

- SYNEVO participa la 4 programe internationale de control de calitate: RIQAS - Marea Britanie, UK NEQAS - Marea Britanie, LABQUALITY - Finlanda si INSTAND - Germania.

- SYNEVO este divizia de servicii medicale de laborator a grupului Medicover.

Misiune

Synevo îsi doreste ca prin tot ceea ce face sa contribuie la evolutia serviciilor medicale de laborator adaugând valoare actului medical.

Viziune

Societatea si-a propus sa fie lider în domeniul serviciilor medicale de laborator pe piata Europei Centrale si de Sud Est. Asta pentru ca se bazeaza pe medici ca fiind cei mai importanti parteneri. Lucrând îndeaproape se poate creste calitatea actului medical si se poat contribui la pastrarea celei mai bune stari de sanatate pentru clientii firmei.Implicarea si dorinta de a fi aproape de cei din comunitatea în care ne desfasuram activitatea.

ISTORIC

1995 - Apare pe piata serviciilor de laborator din România firma Rombel.

1997 Oct. - Grupul Medicover intra în România prin preluarea Rombel cu cele doua laboratoare din Bucuresti si Cluj. Se infiinteaza compania Medicover Rombel SRL

1999 Oct. - Se obtine certificatului de calitate ISO 9002 din partea RENAR pentru laboratorul din Bucuresti.

1999 Feb. - Se deschide Laboratorul Medicover Rombel din Constanta, o investitie de 200.000 USD.

1999 Nov. - Se deschide Laboratorul Medicover Rombel din Medgidia, aflat în incinta Spitalului Municipal, o investitie de 150.000 USD.

2000 Feb. - Se deschide Laboratorul Medicover Rombel din Satu Mare

2000 Iul. - Sept. Se inaugureaza Centrul Medical Medicover Grozovici, o investitie medicala de 1.000.000 USD în aparatura si dotari de ultima generatie care va gazdui si Laboratorul Medicover Rombel.

2001 Feb.Actiunile Medicover sunt cotate la Bursa de valori din Stockholm.

2001 Mai - Începe participarea la programul international de control extern de calitate RIQAS (Randox International Quality Assesment Scheme din Marea Britanie) pentru biochimie si hematologie, program destinat calitatii rezultatelor de laborator.

Grupul Medicover achizitioneaza in Polonia laboratoarele Nova Medical Polska de la firma Capio

2003 Oct.- Activitatea se divide în doua domenii: abonamente de servicii medicale oferite de Medicover SRL, nou înfiintata, si servicii medicale de laborator disponibile în laboratoarele Medicover Rombel

2004 Mai - Medicover Rombel devine marca Synevo, o identitate bine definita, urmare a procesului de specializare pe segmentul serviciilor de laboratorSe anunta lansarea, în premiera în România, a serviciului de accesare a rezultatelor analizelor de laborator de catre medici, direct de pe site-ul oficial al companiei www.synevo.ro.

2004 Mai - Se inaugureaza laboratorul Synevo din Spitalul Judetean Suceava - primul din cele trei laboratoare preluate prin câstigarea licitatiei de externalizare.

2004 Nov.- Se finalizeaza proiectul intrajudetean Suceava prin inaugurea laboratoarelor din Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc si Spitalul Municipal Radauti. Investitia totala în proiectul Suceava depaseste 30 miliarde lei.

2005 Iun. - Servicii de laborator din Polonia se reunesc sub aceeasi identitate - Synevo. Synevo Polonia include cele trei retele de laboratorare achizitionate de Medicover Holding în ultimii doi ani - Nova Medical Polska, Analco Laboratory Diagnostics Center si unul din cele mai importante laboratoare din vestul Poloniei, Euro Lab Wroclaw.

iunie 2006 - Se inaugureaza laboratorul Synevo din Timisoara

iulie 2006 - Un nou laborator Synevo in Iasi

Înca din anul 1999 Synevo a obtinut certificatul ISO 9002 (17.025) care garanteaza standardul de calitate al analizelor oferite.

Synevo este singura companie de servicii medicale de laborator din România care participa la trei programe internationale de control de calitate: RANDOX Anglia,

Preview document

Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 1
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 2
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 3
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 4
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 5
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 6
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 7
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 8
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 9
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 10
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 11
Caiet practică la SC Medicover Rombel SRL - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Caiet Practica la SC Medicover Rombel SRL
    • ADEVERINTA.doc
    • CAPITOLUL II - Cadrul organizatoric.doc
    • Capitolul III - bilant initial.xls
    • Capitolul III - restu.xls
    • coperta.doc
    • descriere societate.doc
    • ISTORIC.doc
    • Organigrama.doc

Alții au mai descărcat și

Caiet de practică - SC Proess SRL

CAIETUL DE PRACTICA PROESS., este o societate comerciala cu raspundere limitata, inregistrata la Registrul Comertului sub nr....

Rezultatul Exercițiului

Elaborarea acestui proiect are ca scop sustinerea examenului de atestat,prin care se dovedeste nivelul elevat de cunostiinte acumulate în cei 4 ani...

Contabilitatea Subventiior Guvernamentale

Evaluarea este procesul prin care se determina valorile la care structurile situatiilor financiare vor fi recunoscute in bilant si in contul de...

Organizarea activității de decontare și evidență bancară

I.2. Reglementarea contabilitatii bancare Directia contabilitatii generale are urmatoarele obiective : - defineste politica Bancii în domeniul...

Ai nevoie de altceva?