Arhivarea Electronica

Extras din referat Cum descarc?

Cu fluxul actual de informatii, companiile intampina din ce in ce mai multe probleme in gasirea unor solutii de arhivare si de stocare a datelor importante care sa le permita sa le acceseze ulterior. Daca, initial, acestea se rezumau la arhivarea fizica, astazi tot mai multe companii se orienteaza catre o arhivare electronica, sesizand beneficiile pe care le ofera. Insa trecerea de la arhiva fizica la cea electronica nu este tocmai un pas simplu. Conceptul de arhiva hibrida a aparut in acest context si se refera la pastrarea si gestionarea integrata a arhivei fizice si a celei electronice. Accesul la o astfel de arhiva se realizeaza prin intermediul unei solutii de management al arhivelor integrate care sa faciliteze consultarea documentelor intr-un mod unitar, centralizat, securizat, simplificat, indiferent de forma in care se afla si la costuri mult mai mici decat orice alta forma de pastrare a documentelor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Arhivarea Electronica.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!