Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov

Referat
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Contabilitate
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1752
Mărime: 21.94KB (arhivat)
Publicat de: Ieremia Chiriac
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Anton Carmen
UNIVERSITATEA TRANSILVANIA “BRAŞOV” FACULTATEA DE ŞTIINTE ECONOMICE SPECIALIZAREA FINANŢE ŞI BĂNCI

Extras din referat

1. Prezentarea societăţii

Laboratorul de cofetărie “Maripusc” este prezent in Braşov din anul 1991, având ca obiect de activitate producţia şi comercializarea de produse proaspete de cofetărie-patiserie. Laboratorul deserveşte două magazine proprii de desfacere:

- Cofetăria Laura - Str. Lungă nr. 27 - telefon: 0268.411.055

- Magazin-Laborator - Str. Lungă nr. 142 - telefon: 0268.410.294

Evoluţia firmei de-a lungul timpului a fost una prudentă dar sigură, principiile pe care se derulează activitatea sa fiind furnizarea în mod constant de produse de calitate şi sigure pentru consumul uman, realizate la termenele stabilite, in baza unor programe stricte de igienă şi de control al pericolelor potenţiale, in scopul creşterii satisfacţiei clienţilor noştrii, optimizarea permanentă a nivelului calitativ al produselor şi serviciilor sale, crearea de parteneriate pe termen lung cu beneficiarii si furnizorii societăţii.

Din decembrie 2005 laboratorul de cofetărie “Maripusc” menţine un sistem de management integrat Calitate-Siguranţa Alimentului, in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2001 şi SR EN ISO 22000:2005.

Materiile prime pe care le utilizează in producţie, sunt selecţionate foarte atent fiind adepţii produselor naturale şi de calitate. In prezent, echipa laboratorului de cofetărie “Maripusc” este in intregime calificată şi este conştientă de importanţa calităţii muncii prestate.

Firma dispune de un laborator propriu de cofetărie-patiserie, de aceea produsele sale sunt intotdeauna proaspete şi dornice să incante gusturile clienţilor săi, prin cele două magazine proprii de desfacere.

Fiind conştienţi de faptul că gusturile rafinate se educă şi dezvoltă de-a lungul timpului, laboratorul de cofetărie “Maripusc” a introdus pe piaţă produse noi, cu gusturi fine, speciale, a căror durată de viaţă este direct proporţională cu recunoaşterea dată de către clienţii săi. Mai mult decât atât, se solicită implicarea clienţilor în mod activ în dezvoltarea gamei de produse, fiind foarte atenţi la solicitările sau recomandările acestora.

Clientul este considerat un "musafir al casei noastre", cofetăria bucurându-se de venirea lui şi oferindu-i, prin intermediul vanzătoarelor sale, o servire ireproşabilă. Experienţa acumulată in acest sector a demonstrat că toate aceste elemente conduc la fidelizarea clienţilor.

Laboratorul oferă in prezent o gamă foarte diversificată de produse, aproape 200 de sortimente: produse de cofetărie (prăjituri, fursecuri fără cremă, fursecuri cu cremă, specialităţi - produse de bombonerie, torturi pentru zile aniversare, onomastice sau evenimente deosebite din viaţa clienţilor), respectiv produse de patiserie.

Corectitudinea şi conştiinciozitatea laboratorului de cofetărie “Maripusc” este certificată o dată in plus prin clasarea timp de 7 ani consecutivi pe locul I in Topul Firmelor din judeţul Braşov la secţiunea Intreprinderi mici şi mijlocii, in cadrul industriei alimentare.

Firma se implică in mod constant in susţinerea şi motivarea acţiunilor cu impact social, umanitar din Braşov.

Pe lăngă producerea unei game diversificate de produse laboratorul de cofetărie “Maripusc” oferă următoarele servicii:

- Consiliere clienţi

Laboratorul are onorea să îşi ajute clienţii cu sfaturi cu privire la organizarea evenimentelor importante din viaţa lor. Legătura se realizează prin intermediul vanzătoarelor unităţii, toate fiind calificate pentru meseria de lucrători comerciali.

- Transport produse

Firma dispune de mijloc de transport echipat corespunzător şi dotat cu instalaţie frigorifică. De aceea, pentru tortul miresei sau pentru alte produse deosebite asigură transportul la locul desfăşurării evenimentului (in Braşov sau imprejurimi).

- Catering

Ceea ce ne dorim cu toţii este un pic mai mult TIMP! Timp pentru noi, timp pentru indatoririle de zi cu zi, timp pentru dorinţele celor apropiaţi nouă.

Relaţia unităţii cu clienţii săi, este una „sănătoasă”, de lungă durată, clădită pe respect, seriozitate, dorinţa de a face ca ei să se gândească intotdeauna la laboratorul de cofetărie “Maripusc” ca la cineva apropiat şi de a nu vă dezamăgi in nici o clipă. De aceea, pentru a-şi ajuta clienţii în economisirea de timp, livrează comenzile la birou.

- Tortul miresei

Laboratorul de cofetărie “Maripusc”oferă cele mai bune sfaturi in alegerea tortului, ţinând cont de anotimp, locaţia unde va avea loc evenimentul, numărul de invitaţi, preferinţele mirilor.

Laboratorul, percepe un acont de 200 de lei pentru suportul din inox (cu cel mult 3 etaje) sau 500 de lei pentru cel cu cel putin 5 etaje. Pentru planşeta din inox se percepe un acont de 50 sau 100 de lei, în funcţie de material.

- Plata cu card

Începand cu data de 3 aprilie 2009, la magazinul din Str. Lungă nr. 142, este funcţională şi plata cu card.

Preview document

Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 1
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 2
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 3
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 4
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 5
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 6
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 7
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 8
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 9
Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Analiza Activitatii de Productie a Cofetariei Maripusc, Brasov.doc

Alții au mai descărcat și

Rezultatul Exercițiului

Elaborarea acestui proiect are ca scop sustinerea examenului de atestat,prin care se dovedeste nivelul elevat de cunostiinte acumulate în cei 4 ani...

Contabilitatea Subventiior Guvernamentale

Evaluarea este procesul prin care se determina valorile la care structurile situatiilor financiare vor fi recunoscute in bilant si in contul de...

Organizarea activității de decontare și evidență bancară

I.2. Reglementarea contabilitatii bancare Directia contabilitatii generale are urmatoarele obiective : - defineste politica Bancii în domeniul...

Ai nevoie de altceva?