Analiza activității de producție a cofetăriei Maripusc, Brașov

Extras din referat Cum descarc?

1. Prezentarea societatii
Laboratorul de cofetarie "Maripusc" este prezent in Brasov din anul 1991, avand ca obiect de activitate productia si comercializarea de produse proaspete de cofetarie-patiserie. Laboratorul deserveste doua magazine proprii de desfacere:
- Cofetaria Laura - Str. Lunga nr. 27 - telefon: 0268.411.055 
- Magazin-Laborator - Str. Lunga nr. 142 - telefon: 0268.410.294
Evolutia firmei de-a lungul timpului a fost una prudenta dar sigura, principiile pe care se deruleaza activitatea sa fiind furnizarea in mod constant de produse de calitate si sigure pentru consumul uman, realizate la termenele stabilite, in baza unor programe stricte de igiena si de control al pericolelor potentiale, in scopul cresterii satisfactiei clientilor nostrii, optimizarea permanenta a nivelului calitativ al produselor si serviciilor sale, crearea de parteneriate pe termen lung cu beneficiarii si furnizorii societatii.
Din decembrie 2005 laboratorul de cofetarie "Maripusc" mentine un sistem de management integrat Calitate-Siguranta Alimentului, in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 22000:2005.
Materiile prime pe care le utilizeaza in productie, sunt selectionate foarte atent fiind adeptii produselor naturale si de calitate. In prezent, echipa laboratorului de cofetarie "Maripusc" este in intregime calificata si este constienta de importanta calitatii muncii prestate.
Firma dispune de un laborator propriu de cofetarie-patiserie, de aceea produsele sale sunt intotdeauna proaspete si dornice sa incante gusturile clientilor sai, prin cele doua magazine proprii de desfacere.
Fiind constienti de faptul ca gusturile rafinate se educa si dezvolta de-a lungul timpului, laboratorul de cofetarie "Maripusc" a introdus pe piata produse noi, cu gusturi fine, speciale, a caror durata de viata este direct proportionala cu recunoasterea data de catre clientii sai. Mai mult decat atat, se solicita implicarea clientilor in mod activ in dezvoltarea gamei de produse, fiind foarte atenti la solicitarile sau recomandarile acestora. 
Clientul este considerat un "musafir al casei noastre", cofetaria bucurandu-se de venirea lui si oferindu-i, prin intermediul vanzatoarelor sale, o servire ireprosabila. Experienta acumulata in acest sector a demonstrat ca toate aceste elemente conduc la fidelizarea clientilor.
Laboratorul ofera in prezent o gama foarte diversificata de produse, aproape 200 de sortimente: produse de cofetarie (prajituri, fursecuri fara crema, fursecuri cu crema, specialitati - produse de bombonerie, torturi pentru zile aniversare, onomastice sau evenimente deosebite din viata clientilor), respectiv produse de patiserie.
Corectitudinea si constiinciozitatea laboratorului de cofetarie "Maripusc" este certificata o data in plus prin clasarea timp de 7 ani consecutivi pe locul I in Topul Firmelor din judetul Brasov la sectiunea Intreprinderi mici si mijlocii, in cadrul industriei alimentare.
Firma se implica in mod constant in sustinerea si motivarea actiunilor cu impact social, umanitar din Brasov.
Pe langa producerea unei game diversificate de produse laboratorul de cofetarie "Maripusc" ofera urmatoarele servicii:
- Consiliere clienti
Laboratorul are onorea sa isi ajute clientii cu sfaturi cu privire la organizarea evenimentelor importante din viata lor. Legatura se realizeaza prin intermediul vanzatoarelor unitatii, toate fiind calificate pentru meseria de lucratori comerciali. 
- Transport produse
Firma dispune de mijloc de transport echipat corespunzator si dotat cu instalatie frigorifica. De aceea, pentru tortul miresei sau pentru alte produse deosebite asigura transportul la locul desfasurarii evenimentului (in Brasov sau imprejurimi). 
- Catering
Ceea ce ne dorim cu totii este un pic mai mult TIMP! Timp pentru noi, timp pentru indatoririle de zi cu zi, timp pentru dorintele celor apropiati noua. 
Relatia unitatii cu clientii sai, este una ,,sanatoasa", de lunga durata, cladita pe respect, seriozitate, dorinta de a face ca ei sa se gandeasca intotdeauna la laboratorul de cofetarie "Maripusc" ca la cineva apropiat si de a nu va dezamagi in nici o clipa. De aceea, pentru a-si ajuta clientii in economisirea de timp, livreaza comenzile la birou. 
- Tortul miresei
Laboratorul de cofetarie "Maripusc"ofera cele mai bune sfaturi in alegerea tortului, tinand cont de anotimp, locatia unde va avea loc evenimentul, numarul de invitati, preferintele mirilor. 
Laboratorul, percepe un acont de 200 de lei pentru suportul din inox (cu cel mult 3 etaje) sau 500 de lei pentru cel cu cel putin 5 etaje. Pentru planseta din inox se percepe un acont de 50 sau 100 de lei, in functie de material. 
- Plata cu card
Incepand cu data de 3 aprilie 2009, la magazinul din Str. Lunga nr. 142, este functionala si plata cu card.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Activitatii de Productie a Cofetariei Maripusc, Brasov.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!