ABC Srl

Extras din referat Cum descarc?

Societatea comerciala ABC S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 avand sediul social declarat in loc. Valea Calugareasca, strada Eforiei , nr.F.N, bloc 11, scara A, Parter, apt.2, judetul Prahova, inmatriculata la C.C.I. - O.R.C. Prahova sub nr. J29/539/2000, avand codul unic de inregistrare fiscala 13127856 - Atribut fiscal R.
Durata de functionare a societatii este nelimitata. SC ABC SRL este persoana juridica romana si isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile statului sau si a legislatiei in vigoare, privitoare la societatile comerciale.
Capitalul social este de 200 lei divizat in 20 parti sociale repartizate intre cei doi asociati ai firmei Beneficiul net realizat de societatea se imparte intre cei doi asociati proportional cu partile sociale si anume :
- GHITA FLORIN - 60 %.
- ION MIHAI - 40 %.
2.Obiectul de activitate
SC ABC SRL are ca principal domeniu de activitatea: ,,Activitati de contabilitate, revizie contabila, consulatii in domeniul fiscal" - cod CAEN 7412.
Cei doi asociati ai firmei sunt autorizati C.E.C.C.A.R. : domnul GHITA FLORIN exte autorizat ca expert contabil, iar domnul ION MIHAI este contabil autorizat. Societatea este administrata de domnul ION MIHAI.
In anul 2001 a obtinut Autorizatia C.E.C.C.A.R. nr.001001/02.10.2001 ca societate de expertiza contabila functionand in conformitate cu prevederile O.G. nr. 65 din 1994 privind organizarea activitatii de expertiza contabila, aprobata prin Legea nr. 42 din 1995, modificata si completata prin O.G.nr. 89 din 1998, aprobata prin Legea nr. 186 din 1999.
Societatea are 25 de clienti cu care lucreaza pe baza de contracte de presatari de sevicii. In baza acestor contracte SC ABC


Fisiere in arhiva (1):

  • ABC Srl.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!