1C - Întreprindere 8 Avantaje și Dezavantaje

Cuprins referat Cum descarc?

1. Introducere . . .3
2. Avantajele 1C: Intrprindere 8 ...4-6
3. Dezavantajele 1C: Intrprindere 8 .7
4. Concluzii ... ..8
5. Bibliografie ..8


Extras din referat Cum descarc?

1. Introducere
Programa 1?:Intreprindere 8 este destinata pentru automatizarea evidentei contabile, inclusiv pentru pregatirea darilor de seama obligatorii (reglementate), ale intreprinderilor care realizeaza diverse genuri de activitate comerciala: comert en-gros si cu amanuntul, prestarea serviciilor, etc.
Platforma 1C: Intreprindere 8 permite configurarea, permite utilizarea simultana a unei singure baze de date de catre mai multi utilizatori, daca aveti numarul necesar de licente suplimentare. Costul suplimentar al licentelor sunt substantial mai mici decat costul programului.
Platforma 1C: Intreprindere 8, atunci cand este utilizata cu configuratii de baza specializate, ofera lucrului intr-un mod "de baza" cu posibilitati limitate: nu permite configurarea, nu accepta modul de conectare extern, nu poseda modul multiutilizator. Pentru a lucra in modul ,,de baza", se foloseste o versiune simpla a licentei, nu necesita cheia hardware, iar costul unui astfel de produs este mult mai mic.
In plus, este disponibila versiunea educationala a platformei 1C: Intreprindere 8. Aceasta este inclusa, de exemplu, in programele "1C: Contabilitate 8. Versiunea de instruire", "1C: Intreprindere 8. Versiune pentru predarea programarii" si pentru altele. Versiunea de instruire este destinata instruirii despre cum se foloseste programa si pentru instruirea programarii. Utilizarea sa pentru contabilitate nu este permisa de contractul de licenta si este imposibila din cauza limitarilor platformei. Cu toate acestea, este admisibila pentru configuratia de dezvoltare (pentru utilizarea ulterioara a acestei configuratii va necesita achizitionarea unei versiuni comerciale a 1C: Intreprindere 8).
1C: Intreprindere 8 poate fi utilizat in modul de fisier, cu salvarea bazei ca un fisier sau intr-un mod client-server cu salvarea bazelor pe serverul SQL. Modul Client-server necesita achizitionarea unei licente suplimentare pentru "serverul 1C: Intreprindere 8".


Fisiere in arhiva (1):

  • 1C - Intreprindere 8 Avantaje si Dezavantaje.pdf

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

1. https://ru.wikipedia.org/wiki/1?:?pe??p????e;
2. http://1cmd.md/index.php/ro/v8-md/buh-md;
3. https://programmist1s.ru/preimushestva-1s/;
4. http://www.primasoft.biz/1C_com_rom.php;
5. https://unipro.com.ua/ru/dostoinstva-i-nedostatki-programm-kompanii--1s----1s--buhgalteriya--1s--predpriyatie/;
6. https://itmoldova.com/it-news-md/programul-1c-cel-mai-utilizat-program-de-evidenta-contabila-din-moldova/.


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!