Descrierea și perspectivele de viitor ale firmei de construcții Top-Com SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Construcții
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1987
Mărime: 23.18KB (arhivat)
Publicat de: Tavi O.
Puncte necesare: 6

Extras din referat

TOP-COM SRL

- Forma de organizare;

Societate cu raspundere limitata

- Cod de identificare fiscala/ Cod Unic de Inregistrare

CUI : 19920708 ; CIF : J32/2796/08.07.1992

- Adresa sediului social (principal și secundar), sucursale, filiale (unde este cazul);

Societatea detine un singur sediul social ( principal si secundar ) in Constanta, Aleea Stejarului nr. 6, bl. I, sc. E, ap. 18

Număr de înmatriculare la Oficiul Registrului Comerțului

- J32/2796/08.07.1992

Societatea detine un singur actionar si asociat majoritar , unic administrator : Comanita Bogdan , avand cota de participare de 100% din actiunile acesteia .

- Activități autorizate conform art. 15 din legea 359/2004

COD CAEN 4120 : Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale

Societeatea comerciala a fost infiintata in data de 08.07.1992 , avand unic asociat si administrator, reprezentantul legal Comanita Bogdan. Societatea comerciala a avut o serie de trepte ce a dus la dezvoltarea acesteia . Atingand un maxim de 64 de salariati , societatea de tine la ora actuala 24 de salariati activi , impartiti in mai multe santiere de executie . Societatea comerciala a avut o crestere semnificativa in anul 2012 si in 2015 , stabilizandu-se pe piata abia in anul 2016 . Experienta vasta a administratorul fiind si certificat in domeniul constructiilor civile si industriale a dus la o dezvoltare sanatoasa si de lunga durata .

Din punct de vedere performant societatea indeplineste conditiile indicatorilor de performanta in urma exercitiilor bugetare avute . O crestere constanta a numarului de angajati si a cifrei de afaceri a fost constanta si posibila o data cu o promovare stabila pe piata . Societatea a executat constructii ale pensiunilor pe fonduri europene de exemplu , acestea fiind executate la termen indeplinind conditiile solicitate de AFIR . Avand experienta atat in domeniul constructiilor cat si in organizarea interna a unui management favorabil , societatea indeplineste categoric indicatorii de performanta.

Activitatea curenta se bazeaza in principal pe constructii civile si industriale . Experienta avuta a fost in mare parte pentru constructii de agropensiuni , pensiuni , drumuri nationale si judetene , antreprenoriat in antrepriza executand varii santiere.

Administratorul Comanita Bogdan , este certificat in domeniul constructiilor si doreste sa se califice pe viitor in administrare si management sanatos al societatii prin urmarea unui curs de calificare in acest domeniu . Societatea detine un activ total conform REVISAL de 24 de angajati acestia fiind majoritatea muncitori necalificati , zidari , constructori , executanti pe santier . Societatea detine de altfel si ingineri in administrarea santierelor , diriginti de santier calificati .

Comanita Bogdan este reprezentantul legal al societatii si al proiectului de aplicare , de altfel el este cel care gestioneaza intreaga activitate . Organizarea atat interna cat si pe santier este executata de administrator , el asumandu-si practic intregul procedeu .

Viziunea :

Ca si viziune de dezvoltare a societatii comerciale , ne gandim la implementarea si altor servicii de piata . Momentan societatea comerciala are derulate proiecte de infrastructura larga si mare , proiecte duse la sfarsit prin profesionalism si experienta in domeniul constructiilor industriale . Piata la ora actuala este intr-o continua miscare , dar , piata constructiilor industriale raman stabile . In Romania la ora actuala infrastructura este una din problemele majore. Istoricul societatii , asa cum am prezentat si mai sus , ne califica in viitoarele dezvoltari urbane , atat ca participare cat si ca executie . Consideram ca experienta noastra atat prin participarea la licitatii publice organizate pe SEAP , cat si buna administrare a santierelor ne vor dezvolta societatea din punct de vedere economic si ne va stabiliza pe piata .

Dorim pe viitor sa participam la toate licitatiile de infrastructura organizate in judetul Constanta , implicit in orasul Constanta . Avand un feedback pozitiv pentru santierele construite in trecut , ne indeamna sa participam la licitatii si mai importante .

Ca si viziune avem in vedere urmatoarele tipuri de lucrari : constructii de apa si canalizare in judet, constructii de drumuri si autostrazi , betonare si asfaltare , instalatii de cabluri si fibra optica .

Domeniile ce le vizam sunt de viitor , Romania fiind in curs de dezvoltare pro europeana .Ca si strategii , orasele din Romania se dezvolta continuu , fiind mereu necesar lucrari de intretinere , construire , amenajare si reparare , fapt ce ne va asigura o continuitate a societatii comericiale .

Ca si tinta sau misiune , avem in vedere urmatoarele aspecte : cifra de afaceri marita , profitul marit, sporul de angajare al personalului calificat in domeniu , angajarea specialistilor in materie de achizitie publica pentru participarea la licitatii publice , dezvoltarea societatii prin achizitie de utilaje performante pentru a putea face fata noilor provocari.

Preview document

Descrierea și perspectivele de viitor ale firmei de construcții Top-Com SRL - Pagina 1
Descrierea și perspectivele de viitor ale firmei de construcții Top-Com SRL - Pagina 2
Descrierea și perspectivele de viitor ale firmei de construcții Top-Com SRL - Pagina 3
Descrierea și perspectivele de viitor ale firmei de construcții Top-Com SRL - Pagina 4
Descrierea și perspectivele de viitor ale firmei de construcții Top-Com SRL - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Descrierea si perspectivele de viitor ale firmei de constructii Top-Com SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Izolații

Romania dispune de o impresionanta substanta istorica , care documenteaza cronologic schimbarile tarii si impreuna cu acestea, istoria diferitelor...

Caiet practică tencuieli, finisaje

Caiet de practică Executarea lucrărilor de tencuială , zugrăveală şi vopsitorii Tencuiala este stratul de finisaj aplicat pe suprafaţa brută a...

Calcul Cofraje

Număr de ordine: 37 1. Date iniţiale : - grosime placă : hpl= 16 cm - înălţime nivel : Hnivel = 2.80 m - dimensiuni în plan a plăcii : 3.95 x...

Construcții

1.3 Coordonarea modulară şi toleranţele Coordonarea dimensională în construcţii reprezintă metoda de stabilire a dimensiunilor şi poziţiilor...

Tehnici de Modelare Fizică

1. OBIECTUL TEMEI Obiectul temei reprezintă modelarea fizică a fenomenului de convecţie forţată în interiorul conductelor circulare. Se va modela...

Ai nevoie de altceva?