Descrierea si perspectivele de viitor ale firmei de constructii Top-Com SRL

Extras din referat Cum descarc?

TOP-COM SRL
-  Forma de organizare;
Societate cu raspundere limitata
-  Cod de identificare fiscala/ Cod Unic de Inregistrare
CUI : 19920708 ; CIF : J32/2796/08.07.1992
-  Adresa sediului social (principal si secundar), sucursale, filiale (unde este cazul);
Societatea detine un singur sediul social ( principal si secundar ) in Constanta, Aleea Stejarului nr. 6, bl. I, sc. E, ap. 18
Numar de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului
-  J32/2796/08.07.1992
Societatea detine un singur actionar si asociat majoritar , unic administrator : Comanita Bogdan , avand cota de participare de 100% din actiunile acesteia .
-  Activitati autorizate conform art. 15 din legea 359/2004
COD CAEN 4120 : Lucrari de constructie a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale
Societeatea comerciala a fost infiintata in data de 08.07.1992 , avand unic asociat si administrator, reprezentantul legal Comanita Bogdan. Societatea comerciala a avut o serie de trepte ce a dus la dezvoltarea acesteia . Atingand un maxim de 64 de salariati , societatea de tine la ora actuala 24 de salariati activi , impartiti in mai multe santiere de executie . Societatea comerciala a avut o crestere semnificativa in anul 2012 si in 2015 , stabilizandu-se pe piata abia in anul 2016 . Experienta vasta a administratorul fiind si certificat in domeniul constructiilor civile si industriale a dus la o dezvoltare sanatoasa si de lunga durata .
Din punct de vedere performant societatea indeplineste conditiile indicatorilor de performanta in urma exercitiilor bugetare avute . O crestere constanta a numarului de angajati si a cifrei de afaceri a fost constanta si posibila o data cu o promovare stabila pe piata . Societatea a executat constructii ale pensiunilor pe fonduri europene de exemplu , acestea fiind executate la termen indeplinind conditiile solicitate de AFIR . Avand experienta atat in domeniul constructiilor cat si in organizarea interna a unui management favorabil , societatea indeplineste categoric indicatorii de performanta.
Activitatea curenta se bazeaza in principal pe constructii civile si industriale . Experienta avuta a fost in mare parte pentru constructii de agropensiuni , pensiuni , drumuri nationale si judetene , antreprenoriat in antrepriza executand varii santiere. 
Administratorul Comanita Bogdan , este certificat in domeniul constructiilor si doreste sa se califice pe viitor in administrare si management sanatos al societatii prin urmarea unui curs de calificare in acest domeniu . Societatea detine un activ total conform REVISAL de 24 de angajati acestia fiind majoritatea muncitori necalificati , zidari , constructori , executanti pe santier . Societatea detine de altfel si ingineri in administrarea santierelor , diriginti de santier calificati .
Comanita Bogdan este reprezentantul legal al societatii si al proiectului de aplicare , de altfel el este cel care gestioneaza intreaga activitate . Organizarea atat interna cat si pe santier este executata de administrator , el asumandu-si practic intregul procedeu .
Viziunea : 
Ca si viziune de dezvoltare a societatii comerciale , ne gandim la implementarea si altor servicii de piata . Momentan societatea comerciala are derulate proiecte de infrastructura larga si mare , proiecte duse la sfarsit prin profesionalism si experienta in domeniul constructiilor industriale . Piata la ora actuala este intr-o continua miscare , dar , piata constructiilor industriale raman stabile . In Romania la ora actuala infrastructura este una din problemele majore. Istoricul societatii , asa cum am prezentat si mai sus , ne califica in viitoarele dezvoltari urbane , atat ca participare cat si ca executie . Consideram ca experienta noastra atat prin participarea la licitatii publice organizate pe SEAP , cat si buna administrare a santierelor ne vor dezvolta societatea din punct de vedere economic si ne va stabiliza pe piata . 
Dorim pe viitor sa participam la toate licitatiile de infrastructura organizate in judetul Constanta , implicit in orasul Constanta . Avand un feedback pozitiv pentru santierele construite in trecut , ne indeamna sa participam la licitatii si mai importante . 
Ca si viziune avem in vedere urmatoarele tipuri de lucrari : constructii de apa si canalizare in judet, constructii de drumuri si autostrazi , betonare si asfaltare , instalatii de cabluri si fibra optica . 
Domeniile ce le vizam sunt de viitor , Romania fiind in curs de dezvoltare pro europeana .Ca si strategii , orasele din Romania se dezvolta continuu , fiind mereu necesar lucrari de intretinere , construire , amenajare si reparare , fapt ce ne va asigura o continuitate a societatii comericiale . 
Ca si tinta sau misiune , avem in vedere urmatoarele aspecte : cifra de afaceri marita , profitul marit, sporul de angajare al personalului calificat in domeniu , angajarea specialistilor in materie de achizitie publica pentru participarea la licitatii publice , dezvoltarea societatii prin achizitie de utilaje performante pentru a putea face fata noilor provocari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Descrierea si perspectivele de viitor ale firmei de constructii Top-Com SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!