Tendințe în dezvoltarea serviciilor în România

Extras din referat Cum descarc?

- Importanta crescanda a serviciilor in economie, ascensiunea rapida si evolutia spectaculoasa in ultimele decenii a devenit de necontestat. Activitatile de servicii au invadat bugetele de consum ale populatiei, precum si consumurile intermediare ale agentilor economici. 
- Dezvoltarea fara precedent a serviciilor s-a caracterizat, intre altele, printr-o crestere si diversificare permanenta a ofertei de servicii corespunzatoare unei evolutii similare a nevoii.
- Sectoarele de Tehnologie, Media si Telecomunicatii (TMT) si impactul lor asupra modului in care traim, muncim si ne distram s-au schimbat profund in ultimii zece ani. 
- In plus, aceste industrii au manifestat o tendinta de convergenta in ultimul deceniu, iar astazi tehnologia, media si telecomunicatiile sunt mai interconectate si mai interdependente ca oricand.
In ultimii cinci ani, televiziunea a asistat la cresterea veniturilor din publicitate, de la 174 miliarde de dolari in 2007, la 191 miliarde de dolari estimati in 2011 - un contrast puternic prin comparatie cu veniturile din publicitate in scadere raportate de ziare (de la 126 miliarde de dolari, la 92 miliarde de dolari, in acelasi interval de timp). 
O crestere estimata de 6% in 2012 ar duce veniturile generate de publicitatea televizata dincolo de pragul de 200 miliarde de dolari, mai mult decat dublul publicitatii atrase de publicatiile tiparite, care reprezinta al doilea mare canal publicitar.
Retelele sociale sunt estimate sa depaseasca pragul de un miliard de membri. Totodata, ele ar putea atrage peste 2.000 de miliarde de mesaje publicitare. Totusi, veniturile din publicitate aferente vor ramane modeste, la o valoare de 4 dolari per membru, insumand aproape cinci miliarde de dolari (sub 1% din veniturile publicitare globale).


Fisiere in arhiva (1):

  • Tendinte in Dezvoltarea Serviciilor in Romania.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!