Tehnici de colectare a informațiilor

Extras din referat Cum descarc?

StudentFest este un festival studentesc organizat de O.S.U.T (Organizatia Studentilor Universitatea Timisoara) anul acesta desfasurandu-se cea de a - 20 - a editie.
Inca de la inceput festivalul si-a propus sa sfideze conventionalul si sa sparga sabloanele bine fixate in mintile tinerilor. Dupa perioada comunista cand dreptul la libera exprimare era o utopie, a venit capitalismul 'bratul salvator al libertatii'. Astfel s-a nascut ideea de StudentFest in anul 1992, cand 300 de studenti din toate colturile tarii s-au adunat la Timisoara pentru a trage un semnal de alarma si totodata a demonstra ca studentii sunt o forta progresista a tarii. Dupa un drum anevoios StudentFest a reusit sa contribuie armonios la educatia studentilor convingandu-i sa imbratiseze cunoasterea prin educatia nonformala. 
Ceea ce e frumos la acest festival este felul in care a reusit sa schimbe in bine mentalitatea studentilor vizavi de educatie, studentii fiind dornici sa participe la diferitele workshopuri si seminarii organizate in cardul acestui festival. Sa faci studentii sa se ingesuie la un 'Curs' denumit neconventional workshop e o mare performanta, acest efect si-ar dori sa il aiba orice Univeristate din Lume. Acest eveniment reuseste sa ofere o alternativa foarte buna la educatia conventionala si formala fata de care stundentii manifeta tot mai multa reticenta, tocami in asta consta succesul si frumusetea acestui festival. In fiecare an s-au elaborat concepte neconventionale prin care si-au atras studentii de partea lor. In acest an tema festivalului este 'INERT' ceea ce ma face sa rememorez perioada postdecembrista cand toata activitatea studenteasca era inerta. Conceptul din acest an vrea sa scoata in evidenta studentii care sunt o adevarata forta de inertie in societatea Romaneasca.
StudentFest a reusit sa dea aripi personalitatii studentului si a contribuit la evolutia acestuia, ceea ce face din acest festival un adevarat motor de dezvoltare a studentilor din Timisoara. Asteptam editia de anul vitor al festivalului dornici sa fim surprinsi din nou. Bravo StudentFest !


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici de colectare a informatiilor.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!