Social Media

Extras din referat

Social Media este viitorul in comunicare, o gama de nenumarate instrumente bazate pe internet care cresc si sporesc schimbul de informatii. Aceasta noua forma de mass-media face ca transferul de texte, poze, audio, video, precum si informatiilsa fie din ce in ce mai simplu in randul utilizatorilor de internet. 
Social Media are relevanta nu doar pentru utilizatorii de internet, dar si pentru afaceri.
Numeroase platforme precum Facebook,YouTube,Twitter,My Space,Flickr sau Blogger au creat comunitati online unde oamenii pot impartasi diferite idei celorlalti utilizatori. Rezultatul se poate observa prin totalitatea informatiei care poate fi usor accesata, cautata, promovata, discutata si creata.
Prin social media afacerile dobandesc o mai buna vizibilitate deoarece oamenii vorbesc despre ele - produsele si serviciile se comenteaza, se aproba sau dezaproba; oamenii iti spun daca te plac, in egala masura iti spun daca produsele tale sunt proaste. Afli cand clientii tai sunt multumiti de tine, dar la fel de bine afli si daca sunt dezamagiti. Avantajul tau este ca stii cum stai fata de clientii tai, si poti sa te gandesti ce ai de facut- ca lucrurile sa arate mai bine in viitor, indiferent cum arata azi.


Fisiere in arhiva (1):

  • Social Media.pptx

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!