SC In Invest SRL

Extras din referat Cum descarc?

PREZENTAREA COMPANIEI:
SC IN Invest SRL este o companie romaneasca de intermediere financiara. Ne aflam pe piata din 2003 si oferim atat servicii de brokeraj financiar cat, servicii de consultanta financiara, 2 portofolii de investii proprii cu grade diferite de risc dar avem si o baza de data proprie cu analize financiare. Actionam in special pe BVB si SIBEX, dar actionam si pe piete mai cunoscute precum NYSE, AMEX, TSE, FSE, LSE etc. Compania are un capital social subscris si integral varsat de 3.000.000 RON detinut in mod egal de catre cei 2 asociati: Neagoe Simina si Iancu Elena.
De la momentul infiintarii si pana astazi am reusit sa ne dublam capitalul social, aceasta majorare fiind datorata cresterii numarului de tranzactii si implicit ddezvoltarii pietei de capital.
SC IN Invest SRL functioneaza pe baza deciziei de autorizare CNVM nr 3098/10.09. 2003. 
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J15/198751/12.09.2003
Forma juridica a societatii: societate cu raspundere limitata
Capital social: 3.000.000 RON
Numarul inregistrarii in Registrul Asigurarilor: RA 006/12.09.2003
Echipa de Conducere:
- Director General: Georgeta Ionescu 
- Director Financiar-Contabil: Marian Codreanu
- Director Tranzactionare si Vanzari: Nadia Boldisteanu
- Director Resurse Umane: Cecilia Ene
- Director PR: Gabriel Staicu
- Director de Cercetare-Dezvoltare: Lucian Zaman
ORGANIGRAMA:
CULTURA ORGANIZATIONALA:
Societatea noastra urmareste promovarea tinerilor.Pentru aceasta, angajarile se fac anual doar din randurile proaspetilor economisti. Cautam sa formam si promavam un personal dinamic flexibil in gandire, capacitate de intelege si analiza informatii complexe si cu bune abilitati de comunicare. Investim in peronalul nostru oferindu-le o serie importanta de trainguri atat de tipul "On the job" cat si de tipul "Evolution". Promovam in special spiritual de echipe pentru ca in viziunea noastra in aceasta meserie succesul nu vine niciodata fara colaboratori potriviti. Dar nici cei ce au fost fideli organizatiei nu sunt inlaturati. Din contra ei sunt aceea ce prin experienta dobandita ocupa fie poeturi in conducere, fie ajung sa fie mentori noilor intreti in randurile organizatiei. Acordam o atentie deosebita clientilor, de altfel in cadrul intrunirilor brokeri nostri sunt in permanenta la dispozitia acestori, se deplaseaza intotdeauna in locurile specificate de clienti.
In ceea ce priveste socializarea organizational, compania pune mare accent pe acest aspect, de aceea exista o serie ampla de petreceri: Petrecerea de peimire a noilor angajati, Petrecerea de Pasti, Petrecerea de Craciun, Petrecerea de Anul nou si Petrecerea de aniversare a companiei, atunci cand are loc si decernarea premiului de angajatul anului. Saptamanal fiecare angajat isi preda un raport al activitatii si primeste informatii privitoare la activitatile viitoare, precum si un feedback.
Comunicare interna se realizeaza astfel:
A. Dupa gradul de oficializare:
- comunicarea formala este cea care se deruleaza conform cu actele normative, cu structura organizationala ierarhica, si este legata indeosebi de desfasurarea procesului de munca;
- comunicarea informala este aceea care se stabileste spontan in cadrul relatiilor dintre resursele umane ale Ace Asig si cuprinde informatia cu caracter personal sau general;
B. Dupa directia in care circula informatia: 
- comunicarea descendenta. Mesajele pornesc de la un anumit nivel ierarhic si sunt destinate nivelurilor inferioare. Mijloacele utilizate sunt variate: jurnal intern, afisaj, reuniune, nota de serviciu, informare telefonica, video. 
- comunicarea ascendenta. Mesajele circula in sens invers, de la baza catre nivelurile ierarhice. Mijloacele utilizate sunt: cutie de idei, sondaj, afisaj. 
- comunicarea orizontala. Schimbul de la egal la egal intre departamentele diferite, prezenta prin intermediul intalnirilor intre diferitele departamente de asemenea si prin intermediul rubricilor in cadrul tablourilor de afisaj. 
C. Dupa modul de transmitere a informatiei:
- comunicarea scrisa utilizata pentru transmitere de note interne, rapoarte, decizii, planuri. 
- comunicarea orala. Se intalneste: fata in fata si prin intermediul telefonului. 
- comunicarea audio-vizuala. Utilizata in special in cadrul video - conferintelor pentru a mentine o legatura cat mai stransa cu filialele din teritoriu. 
- comunicarea nonverbala. insoteste atat comunicarea scrisa, cat si comunicarea orala, prin comunicarea nonverbala senzoriala. 
D. Dupa continutul informatiei:
- comunicarea operationala Utilizata in special pentru a transmite ordine, instructiuni ce abordeaza urmatoarele teme: organizarea muncii, norme de calitate si diferite aspecte tehnice; 
- comunicarea motivanta. Ea abordeaza, trei domenii: contextul general organizarea tehnica si functionala , organizarea interna. 
Moduri de comunicare in SC IN Invest SRL:
* Scris 
Memorandum
Raport 
Instructiuni scrise 
Scrisoarea adresata personalului 
Revista presei 
Sondajul de opinie 
Cutia de idei 
*Oral
Telefonul 
Discutiile individuale 
Reuniunea 
Conferinta, video-conferinta 
Vizita in intreprindere 
Cercurile de calitate 
*Audio-vizual 
Proiectii 
Bloc-notes-ul 
Prezentari pe computer
Filmul


Fisiere in arhiva (1):

  • SC In Invest SRL.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!