Relatii Publice - Imaginea Cosmote

Extras din referat Cum descarc?

Cosmote Romania s-a lansat la sfarsitul anului 2005, in prezent reteaua de distributie a companiei detinand 500 de magazine si peste 9.000 de puncte de vanzare independente. Dupa primele patru luni pe piata romaneasca, Cosmote a atins un numar de peste 275.000 de clienti. Compania are in momentul de fata 90% acoperire a populatiei si aproximativ 75% acoperire geografica in Romania.
Dupa ce Vodafone a achizitionat Connex formand actualul Connex-Vodafone, acum grecii de la OTE inlocuiesc defunctul Cosmorom cu nou numitul Cosmote. Foarte interesant este faptul ca noul brand Cosmote a adoptat culoarea verde, iar noi romanii avem un puternic sentiment de deja vu. Cosmote exista deja in Grecia si va intra si in Bulgaria, Albania si Macedonia. Daca nu ar fi aparut preluarea Connex de catre Vodafone, ma indoiesc, cel putin pentru Romania, ca OTE-ul ar fi introdus Cosmote cu aceleasi culori ca acum. Insa, cu siguranta au "simtit" grecii ca Vodafone (rosu) va inlocui actualul Connex-Vodafone si atunci pot in mod usor profita de enorma valoare de brand castigata (pe bani multi) de culoarea verde (ramasa libera) pe piata romana. Faina tactica.
Mai avem de asteptat probabil vreo jumatate de an pana cand se vor mai linisti apele in domeniul telefoniei.
Cosmote, creat pe ruinele defunctului Cosmorom, incearca sa devina un competitor serios pentru gigantii Orange si Vodafone, care isi impart piata aproape frateste. ,,2.000 de minute in retea in orice zi, la orice ora, pentru doar trei euro", suna foarte tentant oferta de lansare.
A fost prea tentant insa. Reteaua nu a facut fata numarului imens de apeluri generate de noua cartela. Un incendiu a izbucnit la sediul Romtelecom ,cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit, cazand astfel retelele ROMtelecom si Cosmote, cel din urma folosindu-se de ROMtelecom pentru trasport de apeluri. Reteaua Cosmote nu a fost operabila timp de 2 saptamani, iar imaginea Cosmote a fost destul de grav afectata, utilizatorii neputand folosi serviciile Cosmote. Vorbind despre acest subiect, seful Cosmote, Nikolaos Tsolas, spune ca nu a fost nimic in neregula cu oferta in sine.
,,Am fost placut surprinsi de numarul celor interesati. Insa acest numar a fost prea mare. Imaginati-va ca 20 de oameni ar incerca sa iasa in acelasi timp pe usa", spune directorul executiv COSMOTE.


Fisiere in arhiva (1):

  • Relatii Publice - Imaginea Cosmote.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!