Publicitatea Culturala

Extras din referat Cum descarc?

Difuzorii de presa si chioscarii din Bucuresti se trezisera la un moment dat asaltati de cumparatori ai unei reviste saptamanale. Nici nu apucau sa-si intinda marfa pe tarabe, nici nu apucau sa si-o stranga pe-aia care mai ramasese dupa o zi plina ca erau asfixiati cu "mai aveti ?" Gazeta inca nu aparuse, dar asta fusese ideea mea de director general (singura data cand am avut si eu o functie administrativa) pentru promovarea ei, cu bani putini desigur: imi rugasem toti prietenii, toate cunostintele sa intre in acest joc. Si cum fiecare trecea zilnic pe langa zeci de chioscuri - si incepuse si sa le placa figurile disperate ale vanzatorilor care, probabil, ziceau ca le trece pe sub nas o posibila afacere - atunci cand departamentul de difuzare a testat piata, ea era gata fezandata: "bine, domnule, ca-apare ca intreaba atata lume de ea!"
M~ inspirasem pentru acest mod de promovare dintr-o tableta a lui Marin Preda in care povestea cum la un targ de carte toata lumea il asaltase cu intrebarea "Avez-vous lu Gunther Grass?" Oriunde se intorcea, cu oricine se intalnea auzea numai asta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Publicitatea Culturala.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!