Prezentarea unui Magazin in Power Point

Extras din referat Cum descarc?

Crearea prezentarii se va face fara folosirea programului AutoContent Wizard 
Din fereastra initiala, in loc sa se selecteze Auto Content Wizard, se alege Blank Presentation si se afiseaza o fereastra cu propunerile de machete existente in Power Poit, din care se alege una (Auto Layout). 
Se selecteaza o macheta si apoi se apasa butonul OK. 
Casetele incadrate de linii punctate se numesc marcaje de rezervare, folosite pentru a afisa texte, imagini grafice sau alte obiecte care se potrivesc in diapozitivul respectiv. 
Crearea unui diapozitiv 
Pentru a crea, intr-o prezentare, un diapozitiv nou se face clic pe butonul New Slide de pe bara de instrumente Task Pane. 
Pentru a schimba macheta unui diapozitiv dupa ce l-am creat, facem clic pe Slide Layout din bara Task Pane si se alege o noua macheta. 
Daca macheta aleasa nu include toate obiectele din diapozitivul anterior, acestea trebuie rearanjate astfel incat sa se potriveasca in noua macheta. 
Nota: daca bara Task Pane nu este vizibila se face clic pe butonul drept al mouse-ului deasupra oricarei bare de instrumente de pe ecran si din meniul care apare se alege Task Pane. 
Pentru a insera text intr-o caseta rezervata, se executa clic in acea zona, dupa care se introduce textul. 
Pentru a insera o imagine grafica sau alt obiect, se executa dublu clic. 
Obiecte ce pot fi inserate intr-un diapozitiv 
1. aproape toate diapozitivele au un titlu; 
2. listele marcate - folosite pentru prezentarea ideilor; 
3. tabelele - care sunt ideale pentru cazul cand se compara mai multe optiuni; 
4. diagrame - atunci cand se doreste sa se transmita informatii numerice; 
5. imagini grafice - pentru a atrage atentia auditoriului, se pot lua din colectia de imagini artistice (Clip Art) desene sugestive; 
6. clipuri multimedia (audio si video) si 
7. diagrame de organizare (organigrame); 
8. un document Word sau o foaie electronica de calcul Excel, MathCAD etc (Insert -> Object si vedem ce alte posibilitati de inserare mai exista) ; 
9. legaturi (link) la alte diapozitive. 
Editarea unui text 
Se face clic in marcajul de rezervare si se incepe tastarea noului text. Dupa ce s-a terminat de introdus textul, se apasa Enter. Daca diapozitivul are mai multe marcaje de rezervare se face clic in fiecare


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea unui Magazin in Power Point.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!