Modalități de promovare - secția CRP, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării

Extras din referat Cum descarc?

Activitatea de relatii publice este prezenta in din ce in ce mai multe domenii. Cresterea gradului de relationare a organizatiilor cu mediul , precum si cresterea responsabilitatii sociale a organizatiilor a condus spre sfarsitul secolului XX la o integrare fara precedent a relatiilor publice in numeroase zone de activitate ca : guvern si armata, sport, turism, petrecerea timpului liber, organizatiile non-profit, corporatiile, educatie, sau relatiile publice internationale. 
Astfel , a fost necesara infiintarea unei specializari de Comunicare si Relatii Publice , si in cadrul Universtitatii Babes- Balyai. Facultatea de Stiinte Politice si Administrative ale Comunicarii a "gazduit" infiintarea unei astfel de specializari in anul 2000,"responsabilii" fiind un grup de cadre didactice din cadrul facultatii. Sectia CRP s-a dezvoltat mai intai sub umbrela catedrei de jurnalism, catedra de comunicare si relatii publice propriu-zisa luand nastere in anul 2003.
Public-tinta
Publicul tinta principal este constituit din tinerii cu varste cuprinse intre 14-20 de ani, activi , receptivi, dar nehotarati cu privire la cariera pe care o vor urma, existand si publicuri secundare : studentii (care doresc o a doua specializare), persoanele ( de peste 20 de ani) cu studii medii sau superioare, care doresc sa urmeze cursurile unei facultati/o a doua facultate.
Obiective
- cresterea unei cereri initiale fata de serviciul oferit de sectia CRP
- cresterea notorietatii sectiei CRP
- determinarea consumatorului , in acest caz a viitorului student, de a prefera serviciul/inscrierea in cadrul sectiei CRP, altor sectii
- cresterea awarness-ului cu privire la sectia CRP
- construirea increderii in sectia CRP
- marirea numarului de studenti care se vor inscrie in cadrul acestei sectii
- crearea unei atitudini favorabile fata de sectia CRP
Strategii si tactici ATL
- Crearea de suporturi informative
1. Tiparirea de afise informative , care vor fi expuse in incinta facultatilor, a liceelor, si a caminelor studentesti, continand: descrierea generala a specializarii, (in linii mari) ,activitatile pe care le poate presta studentul, dupa obtinerea licentei in cadrul acestei sectii, scurte impresii ale fostilor studenti din cadrul CRP, care activeaza in domeniu , ajungand sa aiba o cariera infloritoare urmand aceste cursuri, ofertele de burse din cadrul facultatii, cat si din strainatate (incluzand si exchange-urile de studenti).
2. Tiparirea de pliante/flyere, care vor fi distribuite/lipite in caminele studentesti, in incinta facultatilor si a liceelor, cu scopul informarii publicului asupra:
-beneficiilor urmarii cursurilor CRP (dezvoltarea din ce in ce mai mult a pietei din Romania determina o nevoie crescanda de specialisti in comunicare si relatii publice )
-tarifelor practicate de Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii
- compatibilitatii cu sistemul de invatamant occidental din acest domeniu ( in speta cu planurile de invatamant ale Universitatii din Salzburg, Ludwig Maximillian Universitat Munchen si Michigan State University.)


Fisiere in arhiva (1):

  • Modalitati de Promovare - Sectia CRP, Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!